Forside » Dufour
Dufour

  

ShipShape er ene importør & forhandler af Dufour Yachts i Danmark

- velkommen til den ultimative sejloplevelse!

 

Kontakt os Tel.: 45 86 85 00 for yderligere information

Det er nu 50 år siden, at sejleren Michel Dufour grundlagde Dufour Yachts i La Rochelle i Frankrig. En ingeniør med kærlighed til sejlads: Hans vision var at sætte et nyt niveau for sejlads gennem nye teknologier og innovative materialer.

Resultatet kan ses i vores to modelserier Grand Large og Performance. Find din favorit på vores produktsider.

 

Grand Large - komfortabel og spændende sejlads

Den cruising orienterede serie Grand Large, er sejlbåde med en perfekt kombination af ydelse, komfort og design. Designet til maksimal sejlads komfort. Bådene er egnet til at sejle både kystsejlads og offshore. Lette at håndtere, er de smukke og godt sejlende både fra Grand Large blevet meget populære. Med sine rene linjer og et design, der udstråler tidløs elegance og luksus er bådene blevet kendt for sine høje detailfinish. Udsøgte materialer og gennemtænkt indretning kombinerer stil og funktion. Oplev havet i disse fuldt udstyrede krydsere, som med deres dynamiske sejlegenskaber er uovertruffen når det kommer til performance, uden at det går ud over komforten.

310 Grand Large
360 Grand Large - Nyhed 2018
382 Grand Large

390 Grand Large Nyhed 2019

412 Grand Large

430 Grand Large Nyhed 2019

460 Grand Large
520 Grand Large - Nyhed 2018

Exclusive - den ultimative oplevelse

56 Exclusive
63 Exclusive

 

Performance - for de eventyrlystne sejlere   

Perfomance serien er sportslige sejlbåde med imponerende hastighed, ydeevne og komfort. Bygget til at modstå alle former for vejrforhold, de er perfekte til både skrappe kapsejladser som behagelig lystsejlads. De højt ydende lystbåde imponerer med sin avancerede teknologi, kraft og ydeevne. Æstetisk tiltalende i sit design kommer bådene i et moderne og elegant design med elegante linjer. Med et eksklusivt interiør, der er komfortable og godt gennemtænkt i sin udnyttelse af pladsen, er hver Performance designet til maksimal komfort. Med en båd fra Performance serien vil du opleve havet i en kraftfuld og hurtig sejlbåd, der gør hver tur til et spændende og action fyldt eventyr.

36 Performance

 

Drakkar 24 - The Day-Boat, by Dufour

Drakkar 24

New ShipShape A/S • Rungsted Havn 1 • 2960 Rungsted Kyst
Tlf. +45 45 86 85 00 • Fax +45 45 86 85 60 E-mail: