• SOLGT Den populære Ørnvik 470 Cruiser med 50 hestes Mercury inklusiv indreg. trailer. Ørnvik 470 er en af de mest solgte både gennem tiderne - godt egnet til fiskeri, hygge og familieture på en gang. Båden er noget bredere end sine forgængere i 450 & 460, og det har gjort meget for sejlegenskaberne. Det høje fribord gør den både meget børnevenlig, men bestemt også fiskevenlig. Bemærk prisen er inkl. indreg. trailer, hvor der er monteret elspil med separat batteri, der ligger i aluminiums kasse. Se båden i Rungsted på ShipShape salgsplads. Ønsker du yderligere information bedes du kontakte ShipShape Bådsalg.  
 • Moms betalt / EU VAT paid Kan sælges ex. moms 183.200 kr. Bud modtages. Tiger Marine Proline 620 er en RIB med høj performance og fuldendt design. Denne ProLine 620 fra 2019 med 150hk Mercury fra 2021 blev søsat 1. gang i 2021. Er du til sejlads på første klasse, med plads til hele familien iført lækre detaljer er denne ProLine 620 fra Tiger Marine et godt valg. Denne super fede navy blå RIB med hvide detaljer, hydraulisk styring, beige farvede hynder på stole og soldæk samt fast rustfri targabøjle er blot et lille udpluk af udstyret – se ekstraudstyr længere nede. Saml venner og familie, tag fat i wakeboard m.m. og nyd nogle gode timer på vandet. Trailer til båden medfølger ikke, men kan tilkøbes. Motoren har kun gået 66 timer og har fået stort service ultimo juni 2024. Båden kan ses i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information. Båden er med flg. ekstraudstyr: Båd cover: 3.150,- Skum “teak” pakke: 1.500,- Skum “teak” på dørk: 6.450,- Aftageligt bord: 2.850,- Navigationslys/lanterner: 1.275,- Trin på pontonerne i stævn og agter med skum “teak” med stor fortøjningsklampe: 5400,- Rustfri badestige: 2.250,- Rustfri håndliste ved badestige: 300,- Rustfri fortøjningsklamper: 600,- Bimini top med rustfri stænger: 6.750,- Marine højttalere: 2.550,- Radiocover: 600,- Musikanlæg med bluetooth og USB: 2.850,- Rustfri targabøjle: 8.250,- Kopholdere: 300,- Lade stik/eludtag: 300,- Batterikasse: 450,- Dækslys, blå: 2.400,- Hovedafbryder - Dobbelt: 1.350,- Hydraulik styring til 150 hk: 10.875,- Rustfri vandskistang: 7.050,- Samlet tilvalg af fabriksmonteret udstyr: 67.500,-
 • Timonierne fra franske Rhea Marine er genkendelige ved første øjekast! Deres traditionelle fiskerbådstil er en invitation til at drømme og sejle. Familieferie, kystkrydsning, dykning, fiskeri ... alt er gjort muligt ombord på Timoniers. Med sit koniske V-formede skrog, der er underskrevet Joubert-Nivelt, demonstrerer det fremragende håndtering og sødygtighed under alle vejrforhold.  Rhea 730 Timonier er den mindste i Rhea's Timonier serien og kan den fås i en Classic eller en Fishing version. Den har lille kahyt med dobbelt V-køje og lagerplads, åben cockpit, brede gangways, stort styrehus med stor visibilitet når der sejles og går stille. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Rhéa 27 Open's elegance og komfort er åbenlys og adskiller sig fra andre både i sin klasse. Du vil sætte pris på, hvor nemt det er at navigere takket være dens højtydende skrog og høje og stærke. Dens omhyggeligt udvalgte fittings sikrer dine bådture succes med familie og venner. Den rummelige cockpit har rigelig plads og kan hurtigt omdannes til et stort soldæk. Kabinen har en pæn størrelse og giver mulighed for komfortabelt at overnatte om bord. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Rhea 27 Escapade

  kr. 701.000
  Levering ab. værft la Rochelle, Frankrig fra kr. 701.000 inkl. moms. Rhea 27 Escapade er med sit elegante skrog, sin klassiske afrundede stævn lige så velegnet til dagssejlads som til længere weekend ture takket være kahytten, der er udstyret med to køjer, lille pantry samt marine toilet. Denne sikre, behagelige og komfortable motorbåd har et dejligt beskyttende højt fribord og hendes skrog er med til, at man opretholder uovertruffen håndtering og sødygtighed af båden. Den centrale, beskyttende styringskonsol har plads til to voksne personer og der er plads til yderligere 3 personer på sædet bag styresædet
 • Rhea 23 Open

  kr. 414.000
  Levering ab. værft la Rochelle, Frankrig fra kr. 414.000 inkl. moms. Rhéa 23 Open er den seneste udgave i Rhéa Open-serien. Denne elegante, komfortable båd med sin ekstremt effektive skrog vinder dig straks. Den centrale konsol og påhængsmotor er karakteristiks for Open-serien. De forreste cockpitbænke kan omdannes til et stort soldæk, perfekt til lounging. En Bimini Top, såvel som en T-Top, kan installeres på forsiden og bagenden af båden.
 • SOLGT Moms betalt / EU VAT paid
  Nyd dejlige dage på vandet i denne skønne POCA 19 fra 2022. En super båd til hyggelige ture med hele familien, samt god plads for fiskeri. Den er sødygtig - også under svære forhold. POCA er et af de få bådmærker der lægger stor vægt på et godt højt fribord, hvilket giver en god sikkerhed for dig - uanset vejrforhold. Med en POCA-båd er du garanteret kvalitet fra yderst til inderst.
  POCA 19 kombinerer stil og funktionalitet til en uovertruffen sejloplevelse. Med plads til hele familien og vennerne, kan I udforske havet med lethed og komfort. Klar til at stige om bord? Nypris kr. 258.000 ex. levering.
  Båden kan ses i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • SOLGT Moms betalt / EU VAT paid Nidelv 28 HT Classic er en meget populær motorbåd med god plads til både overnatning og samvær på vander. Denne 28 HT er måske en af Danmarks nyeste og mest velholdte.  båden er fra 2009 men søsat i 2011 og har været i Danmark fra ny. Motoren er den store Volvo Penta D3-190 HK med kun 705 motortimer. Båden har forkabine med stor U-sofa omkring stort bord, der kan omdannes til seng, Separat toilet med tank, Stikkøje. Endvidere er der separat agterkabine med dobbelt seng og skabe. Cockpittet er stort med L sofa omkring det store cockpitbord der kan klappes ud, så man snildt kan sidde 5-6 personer. Det kan endvidere sænkes, så det bliver omdannet til seng (solseng). Ovenpå agterkabinen er der placeret en hynde, så det kan benyttes til solseng. Agterkabinen er lav så man har 360 graders udsigt fra sofaen i cockpittet. ELEKTRONIK: Garmin 5012 Kortplotter, Garmin VHF 200I, Sony stereoanlæg m/ fjernbetjening. Bovpropel og agterpropel med fjernbetjening. El ankerspil med rustfri anker i bovspryd. Airtronic varmeanlæg. Wallas komfur, Isoterm køleskab m/ fryser, Varm og koldt vand, Pantry, Toilet m/tank samt bruser både i baderum og på badeplatformen. TV, Søgelygte m/fjernbetjening. Kaleche, Vinter presenning. Virkelig en båd der skal ses og opleves. Båden kan ses i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Maxum 2900 SE er en elegant og rummelig sportscruiser, der kombinerer stil med komfort og ydeevne. Med sit skrog i glasfiber og en bredde på 3,05 meter, tilbyder denne båd en stabil og sikker sejloplevelse. Det rummelige cockpit er ideelt til underholdning, og interiøret byder på alle bekvemmeligheder for en komfortabel weekendtur. Her findes wetbar bestående af grill, vask og køleskab, L-formet siddeområde omkring teakord. Ryglænet agter kan lægges ned så man får en solseng. Der er god plads fortil med dobbelt førersæde samt dobbelt sæde i bagbord til gæster. Badeplatform med stige og bruser. Nede er der en stor salon med spiseplads, separat kabine fortil med dobbeltseng, Agter en stor dobbeltkøje, Pantry med kogeplade, køleskab og mikroovn, Badeværelse med elektrisk toilet og bruser. Endvidere er båden udstyret med Webasto varme. Motorerne har fået skiftet manifold og knæ i 2023 og kører fejlfrit og alle systemer er fuldt operationelle. Se båden kan ses i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • Moms betalt / EU VAT paid Glastron GT 205 Limited fra 2021 flytter grænserne for, hvad en sportsbåd skal kunne. Her får man, med den nye smidige 4,5 liters V6 Mercruiser, hele 200HK og en voldsom accelerationsevne.  Det giver en lynhurtig sportsbåd, der ud over sine kræfter også har ekstremt gode sejlegenskaber, takket være det SSV designede skrog. Mange lækre detaljer som cognac farvede hynder, Bucket seats, Soldæk, Chaiselong og masser af stuverum. Så her er altså tale om en båd der appellerer til den sporty familie, der godt kan lide action og fart. Når det er sagt indbyder denne båd også til stille sejlads med familie og venner, idet båden er godkendt til at må sejle med hele 7 personer. Dette er den ultimative sommer bowrider, til dig der er en levemand/dame, med sans for lækre detaljer og et sporty udtryk. Trailer kan tilkøbes. Se båden i Vedbæk Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • SOLGT Moms betalt / EU VAT paid Den helt nye Finnmaster T6 er en kærkommen daycruiser på 21' fod. Båden gør præcist hvad den bliver bedt om, uanset hvad den bliver udsat for. Den planer ved 10 knob med 3 mand i - det betyder lavt brændstofforbrug og så godt som lydløs sejlads. Båden har gode adgangsforhold via de lange brede badeplatforme, ind over agterbænkens ryglæn der også fungerer som kalechegarage. Kalechegaragen er præcis så høj at kalechen ikke bliver våd af det klassiske vakuumsug. Stort cockpit med siddegruppe og mulighed for at sætte cockpitbord op. I kaptajnsstolen har man det fulde overblik i den omfavnende stol og gasarmen placeret på armlænet. Passagersæde med flytbar ryghynde. Kahytten er meget rummelig, eksempelvis kan 2 bredskuldrede 190cm høje personer sagtens overnatte behageligt og bliver man overrasket af vejret, er kalechen hurtigt sat op og hyggen kan fortsætte. Båden er endvidere installeret med vandskibøjle, fuld teak pakke, kaleche, LED bov lys m.m.m.
 • Cranchi Z35 fra kr. 3.443.000 inkl. 25 % moms leveret i Rungsted Havn. Ny båd fra værft med hvidt skrog. Farvet skrog kan vælges mod merpris. Prisen er baseret på en værft ny Cranchi med basis udstyrspakke. Kontakt os for materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr.
  Virtual tour: Cranchi Z35
  >> link til båden Cranchi Z 35 er en vidunderlig og super lækkert indrettet Cruiser for familien, der ønskes luksus og lækre detaljer. Hver detalje om bord peger på kvalitet, sikkerhed, bekvemmelighed og komfort. Nem at håndtere, hurtig at komme ind og ud af havnen med, selvom du kun har få timer til rådighed og også perfekt til cruising med både familie og venner. Fordi det er en fantastisk båd. Hver dag. Cockpittet har en U-formet sofa, som kan konverteres til solomrdåde. Mulighed for solmadrasser på stævn. Wetbar i styrbord side. Under dæk to stor kahytter. Midtskibs køkken med opholdsområde der fungerer som spiseplads eller kan konverteres til en dobbeltseng. Badeværelset er også udstyret med et brusebad. Båden kan prøvesejles på Cranchi's testcenter 1 time  fra Venedig. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Sale!

  Cranchi T43 Eco Trawler LD – 2022

  kr. 5.999.000
  Cranchi T43 Eco Trawler Moms betalt / EU VAT paid Næsten NY én ejers Cranchi T43 Eco Trawler LD fra 2022 i den flotte Azzurro Infinito farve med Volvo Penta IPS. Båden er udstyret med Volvo Penta Assistant Docking og DPS (Digital Positioning System) og variabel Sleipner bovpropel integreret med 16" Garmin glasscockpit GPS'ere. Alt dette gør båden til noget af det nemmeste at manøvrere i havnen i al slags vejr uanset om du er alene eller har gaster med. Denne T43 er en af de mest veludstyrede på markedet. Ejeren specificerede en båd langt fra standard båden Båden er loaded med ekstraudstyr for knap kr. 2,0 mio. Kontakt os for fuld liste af ekstra udstyr. Ønsker du den optimale live-on-board båd med masser af plads og en flybridge som i størrelse minder om en 55' fods båd er Cranchi T43 ét af de bedste valg. Den er perfekt til medium og lange sejlture eller til bare at opholde sig i. Cockpittet er dejlig stort med sofagruppe agter og stort sammenklappeligt teakbord. Der kan åbnes helt op til det velfungerende pantry, som har alt, hvad der er behov for inkl. multiovn. I bagbord side pæn U-sofa omkring bord. Bordet kan køres ned om omdannes til extra seng til 2 personer. TV inkl. stort lydsystem m.m. Styrepladsen har godt udsyn og siddeplads til to. Om læ tre store og velfungerende kahytter. Forkahytten med en dejlig stor dobbeltseng og gode skabe i siderne (det ene m/pengeskab) samt eget toilet og bad. De to agterkahytter er også dejlig store med hver deres dobbeltseng. I stævnen findes to solmadrasser samt lille og hyggelig sofa. Denne kun to år gamle Cranchi T43 3-kahyts version står er som ny og med sin lange ekstra udstyrsliste en fryd for alle der ønsker god plads og kan lide den seneste nye teknologi. Cranchi T43 Trawler har vundet titlen "Boat of the Year" i motorbåde op til 45 fod. Den repræsenterer en ny æra i dette segment af både med dens designkoncept og dens ydeevne i navigation. En meget æstetisk og elegant indretning med lige linjer, hvor lyset dominerer og med masser af god plads.  Ejeren har efter levering i 2022 installeret 2 x Webasto 12V oliefyr, Volvo Penta Assistand Docking inkl. Dynamic Positioning System - DPS, Formsyet vinter cover. Motorerne er ny serviceret af Brdr. Petersen, Gilleleje. Nypris på tilsvarende båd i 2023 er ca. kr. 8,5 mio. Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information. ENGLISH An almost NEW one owner Cranchi T43 Eco Trawler LD from 2022 in the beautiful Azzurro Infinito color with Volvo Penta IPS. The boat is equipped with Volvo Penta Assistant Docking and DPS (Digital Positioning System) and variable Sleipner bow thruster integrated with 16" Garmin glass cockpit GPS. All this makes the boat one of the easiest to maneuver in the harbor in all kinds of weather whether you are alone or with guests. This T43 is one of the most well equipped on the market. The boat is loaded with additional equipment for just under DKK 2.0 million. Contact us for the full option list. If you want the optimal live-on-board boat with plenty of space and a flybridge that is similar in size to a 55'-foot boat, the Cranchi T43 is one of the best choices. It is perfect for medium and long sailing trips or for just staying in. The cockpit is nicely large with a set of sofas aft and a large teak table. It can be opened all the way up to the well-functioning pantry, which has everything you need, incl. multi oven. On the port side, a nice U-shaped sofa around the table. The table can be rolled down and converted into an extra bed for 2 people. TV incl. large sound system, etc. The helm has a good view and seating for two. Below three large and well-functioning cabins. The master cabin with a nice large double bed and good cupboards on the sides (one with a safe) as well as its own toilet and shower. The two aft cabins are also nicely large, each with their own double bed. In the bow there are two sun mattresses and a small and cozy sofa. This only two-year-old Cranchi T43 3-cabin version stands as new and with its long list of additional equipment is a delight for anyone who wants good space and likes the latest new technology. The Cranchi T43 Trawler has won the title of "Boat of the Year" in motorboats up to 45 feet. It represents a new era in this segment of boats with its design concept and its performance in navigation. A very aesthetic and elegant interior with straight lines, where light dominates and with lots of good space. After delivery, the owner has installed 2 x Webasto 12V heaters, Volvo Penta Assistant Docking incl. Dynamic Positioning System - DPS, Vinter cover. The new price of a similar boat in 2023 is approx. DKK 8.5 mio. See the boat in Rungsted Harbour. Contact ShipShape Boat Sales for further information.  
 • Sale!

  Cranchi T43 Eco Trawler – 2016

  kr. 3.490.000
  Cranchi T43 Eco Trawler EUR 469.000 Moms betalt / EU VAT paid Én ejers uhyre velholdt Cranchi T43 Eco Trawler LD fra 2016 med Volvo Penta IPS inkl. Volvo Digital Positioning System - DPS. Ønsker du den optimale live-on-board båd med masser af plads og en flybridge som i størrelse minder om en 55' fods båd er Cranchi T43 ét af de bedste valg. Den er perfekt til medium og lange sejlture eller til bare at opholde sig i. Cockpittet er dejlig stort med sofagruppe agter stort teakbord med stole samt mindre køleskuffe. Der kan åbnes helt op til det velfungerende pantry, som har alt hvad der er behov for inkl. multiovn og emhætte. I bagbord side pæn U-sofa omkring bord. Bordet kan køres ned om omdannes til extra seng til 2 personer. Styrepladsen har godt udsyn og siddeplads til to. Om læ to store og velfungerende kahytter. Forkahytten med en dejlig stor dobbeltsent og gode skabe i siderne samt eget toilet og bad. Agterkahytten også med en dejlig stor dobbeltseng. Endvidere er der stor sofa samt et lille arbejds-/make-up bord med puf i agterkahytten. I stævnen findes to solmadrasser samt lille og hyggelig sofa. Denne Cranchi T43 2-kahyts version står som næsten ny og er alle årene blevet serviceret løbende af aut. Volvo Penta servicefirma og stået i hal om vinteren (regninger forefindes). Cranchi T43 Trawler har vundet titlen "Boat of the Year" i motorbåde op til 45 fod. Den repræsenterer en ny æra i dette segment af både med dens designkoncept og dens ydeevne i navigation. En meget æstetisk og elegant indretning med lige linjer, hvor lyset dominerer og med masser af god plads.  Ejeren har efter levering installeret 2 x Eberspächer 12V oliefyr model D5 (kr. 60.000); Flexiteek på luger i front, mellem solsengene i stævn samt badeplatform og cockpit (kr. 150.000); Køleskab (opgraderet), køleskuffe i cockpit, wifi, vindmåler m.v. (kr. 30.000) samt Volvo Penta Dynamic Positioning System - DPS (ca. kr. 280.000) = I alt kr. 520.000. Nypris på tilsvarende båd i 2023 er ca. kr. 7,6 mio. Se båden i Bogense. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information. ENGLISH A meticulously maintained Cranchi T43 Eco Trawler LD from 2016 with Volvo Penta IPS including Volvo Digital Positioning System - DPS. If you are looking for the optimal houseboat with plenty of space and a flybridge that reminds of a 55-foot boat in size, the Cranchi T43 is one of the best options. It is perfect for medium and long sailing trips or simply for lingering. The cockpit is pleasantly large with a seating area in the stern, a large teak table with chairs, and a smaller cool box. The functional pantry, which includes all modern conveniences including a multi-oven and extractor hood, can be opened. On the port side, you will find a nice U-shaped couch with a table in the middle. The table can be lowered and converted into an additional bed for two people. The helm offers a good view and seating for two people. On the leeward side, there are two large and functional cabins. The forward cabin has a large double bed and good cabinets on the sides as well as its own toilet and bathroom. The aft cabin also has a large double bed. In addition, there is a large sofa and a small work/make-up table with a stool in the aft cabin. In the bow, there are two sun loungers and a small, cozy sofa. This Cranchi T43 2-cabin version is almost like new and has been continuously maintained by an authorized Volvo Penta service company over the years and stored in a hall in winter (receipts available). The Cranchi T43 Trawler has won the title "Boat of the Year" in the motorboats up to 45 feet category. It represents a new era in this segment of boats with its design concept and navigation performance. A very aesthetic and elegant interior with straight lines, dominated by light and with plenty of space. The owner installed 2 x Eberspächer 12V oil heaters model D5 (€ 8,000); Flexiteek on the hatches at the front, between the sun loungers in the bow as well as on the bathing platform and in the cockpit (€ 20,000); refrigerator (upgraded), cool box in the cockpit, WLAN, wind gauge, etc. (€ 4,000) as well as the Volvo Penta Dynamic Positioning System - DPS (approx. € 37,333) = a total of € 69,333. The new price for a comparable boat in 2023 is approximately € 1.013 million. The boat can be viewed in DK-5400 Bogense, Denmark. Contact ShipShape Boat Sales for more information. DEUTSCH Ein äußerst gut gepflegter Cranchi T43 Eco Trawler LD aus dem Jahr 2016 mit Volvo Penta IPS inkl. Volvo Digital Positioning System – DPS. Wenn Sie das optimale Wohnboot mit viel Platz und einer Flybridge suchen, die von der Größe her an ein 55 Fuß Boot erinnert, ist der Cranchi T43 eine der besten Optionen. Es ist perfekt für mittlere und lange Segeltörns oder einfach zum Verweilen. Das Cockpit ist angenehm groß mit einer Sitzgruppe im Heck, einem großen Teaktisch mit Stühlen und einem kleineren Kühlfach. Die funktionelle Pantry, die alle modernen Bequemlichkeiten inklusive Multiofen und Dunstabzugshaube enthält, kann geöffnet werden. Auf der Backbordseite finden Sie eine schöne U-förmige Couch mit einem Tisch in der Mitte. Der Tisch kann abgesenkt und in ein zusätzliches Bett für zwei Personen umgewandelt werden. Der Steuerstand bietet eine gute Sicht und Sitzplätze für zwei Personen. Auf der Leeseite befinden sich zwei große und funktionelle Kabinen. Die Vorderkabine verfügt über ein großes Doppelbett und gute Schränke an den Seiten sowie ein eigenes WC und Bad. Die Achterkabine hat auch ein großes Doppelbett. Darüber hinaus gibt es ein großes Sofa und einen kleinen Arbeits-/Schminktisch mit Hocker in der Achterkabine. Im Bug gibt es zwei Sonnenliegen und ein kleines, gemütliches Sofa. Diese Cranchi T43 2-Kabinen-Version ist fast wie neu und wurde über die Jahre kontinuierlich von einem autorisierten Volvo Penta Serviceunternehmen gewartet und im Winter in einer Halle gelagert (Belege vorhanden). Der Cranchi T43 Trawler hat den Titel "Boot des Jahres" in der Kategorie Motorboote bis 45 Fuß gewonnen. Es repräsentiert eine neue Ära in diesem Segment von Booten mit seinem Designkonzept und seiner Navigationsleistung. Eine sehr ästhetische und elegante Einrichtung mit geraden Linien, dominiert vom Licht und mit viel Platz. Der Eigentümer hat nach der Lieferung 2 x Eberspächer 12V Ölheizungen Modell D5 (€ 8.000); Flexiteek auf den Luken vorne, zwischen den Sonnenliegen im Bug sowie auf der Badeplattform und im Cockpit (€ 20.000); Kühlschrank (aufgerüstet), Kühlfach im Cockpit, WLAN, Windmesser usw. (€ 4.000) sowie das Volvo Penta Dynamic Positioning System – DPS (ca. € 37.333) installiert = Insgesamt € 69.333. Der Neupreis für ein vergleichbares Boot im Jahr 2023 beträgt ca. € 1,013 Mio. Das Boot kann in DK-5400 Bogense, Dänemark besichtigt werden. Kontaktieren Sie ShipShape Bootverkauf für weitere Informationen.    
 • Moms betalt / EU VAT paid Cranchi M44 HT fra kr. 5.214.000 inkl. 25 % moms leveret i Rungsted Havn En super luksuriøs Hard Top cruiser med soft top, som kan rulles helt tilbage, så man får den fulde glæde i godt vejr. Et dejligt stort cockpit med stor U-sofa omkring det store teak bordder kan omformes til stor solseng.

  Båden leveres med Volvo Penta Båden Joystik kontrol der gør sejlads og havnemanøvre til den rene lethed. Om  er der to store kahytter - forkahyt med dobbelt seng og agter stor dobbelt seng, der kan ændres til to enkelte senge. Bordet i salonen kan ændres til soveplads. To toiletter med brus.

  Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for bestilling af prøvesejlads.

 • Sale!

  Cranchi M44 HT – 2022

  kr. 4.975.000
  Moms betalt / EU VAT paid Cranchi M44 HT fra 2022 i farven GRIGIO COSMO med hard top i NERO VULCANO SPAR knap kr. 2,0 mio. og spring køen over. Næste Cranchi M44 HT kan først leveres til foråret 2025. Cranchi er kendt for sit elegante italienske design, der kombinerer stil og funktionalitet på enestående vis. M44 HT er en super luksuriøs Hard Top Cruiser med Soft Top, som kan rulles helt tilbage, så man får den fulde glæde i godt vejr. Et dejligt stort cockpit dobbelt førersæde og loungesofa i BB-side. Wetbar med grill, vask og køleskab. Midtskibs stor U-sofa omkring stort teak bord. Agter en stor solseng med garage under.

  Båden er med to kraftige Volvo Penta D6-400, som også kan betjenes med Joystik som gør havnemanøvre til den rene lethed. Udstyrslisten er lang med stort set alt i Raymarine instrumentering, Bovpropel, Generator, 2 x Varme, farvet skrog både udvendigt og indvendigt m.m.m.

  Nede er der to store kahytter - forkahyt med dobbeltseng og agter stor dobbelt seng, der kan ændres til to enkelte senge. Midtskibs et velfungerende pantry og mindre salon, hvor sofaen kan ændres til soveplads. To toiletter med brus.

  Se båden Rungsted Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information.

 • Moms betalt / EU VAT paid
  Se denne båd i vandet i Danmark!
  Pris fra kr. 1.714.000 inkl. moms klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Kontakt os for mulig levering.
  Alle billeder er modelfoto. Standard farve er hvid. Båden kan bestilles i 12 forskellige farver. Merpris for malet og lakeret skrog mv.

  Cranchi E30 Endurance er en innovativ og alsidig daycruiser, der kombinerer komfort, funktionalitet og ydeevne.

  Designet til gode dagsture på vandet:

  • Elegant og sporty design med et innovativt skrog, der sikrer stabilitet og komfort i alle søforhold.
  • Rummelig cockpit med komfortable siddepladser og et praktisk pantry.
  • Stor badeplatform med integreret badestige for nem adgang til vandet.
  • Mulighed for at montere en bimini top og solgardiner for ekstra beskyttelse mod solen.
  • Lavt brændstofforbrug for en økonomisk og miljøvenlig sejloplevelse.

  Komfortabel og praktisk:

  • Kabine med dobbeltseng, toilet og separat brusebad.
  • Wetbar med vask, kogeplade og køleskab.
  • Solbadningsområde på fordækket samt ager.
  • Integreret lydsystem for en underholdende sejltur.

  Cranchi E30 Endurance er den perfekte båd for:

  • Familier, der ønsker en komfortabel og praktisk daycruiser til dagsture og weekendture.
  • Par, der ønsker en sporty og elegant båd til at udforske kysten og nyde solrige dage på vandet.
  • Bådejere, der ønsker en alsidig båd, der kan bruges til både afslapning og vandsport.

  Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for bestilling af prøvesejlads.

 • SOLGT
  Cranchi E30 Endurance i farven ESPRESSO. Vejl pris kr. 2.459.000 inkl. moms leveret i Rungsted Havn.
  Kontakt os for næste mulige levering af Cranchi E30. Stor C-formet sofa i cockpittet omkring cockpitbord, der hydraulisk kan tranformeres til endnu et solbadningsområde. De fremragende sejlegenskaber kombineres med den store bevægelighed man har rundt på båden. Højden i kabinen er på hele 182 cm, komfortniveauet og de ekstremt elegante indretningsvalg gør denne båd ideel til sejlads på én eller flere dage.
 • Sale!

  Cranchi E30 Endurance (2021)

  kr. 1.629.000
  SPAR 580.000,- ift. nypris Moms betalt / EU VAT paid Se video af båden: https://www.youtube.com/watch?v=cKlJKQ2Rlto  Cranchi E30 Endurance fra 2021 og kun sejlet 45 timer er kommet til salg grundet opgradering til større båd. Kæmpe badeplatformen med teak  og badestige med komfortable integrerede håndtag. Sæder og sofaer er Silvertex farven STORM. Solseng agter og yderligere sunlounge på fordækket. Stor C-formet sofa i cockpittet omkring stort teak cockpitbord, der hydraulisk kan tranformeres til endnu et solbadningsområde. Kahyt m/mulighed for overnatning samt separat toilet. De fremragende sejlegenskaber kombineres med den store bevægelighed man har rundt på båden. Højden i kabinen, komfortniveauet og de ekstremt elegante indretnings valg gør denne båd ideel til sejlads på én eller flere dage. Nypris kr. 2.279.000. Rekvirer fuld optionsliste hos: mr@shipshape.dk. Båden kan ses hos ShipShape. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit
  Se videoer: Cranchi E26 Rider
                       Cranchi E26 Rider lifestyle
  Pris fra kr. 1.337.000 inkl. moms klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn.
  E26 Rider er en innovativ bowrider udstyret med påhængsmotor. Skrogets flydende linjer formidler en følelse af sportighed og elegance: en moderne klassiker med en overraskende alsidighed. Daycruiser eller luksus tender, det kan være begge. Du kan endda kalde hende en "luksus day tender". Der er masser af plads og med det rette ekstraudstyr kan du få båden med: eltoilet i seperat aflukke BB side under vindskærmen, sæder der kan omdannes til solseng, vandski/wakeboard tårn, Fusion anlæg m.m.m. Dette er E26 Rider: unik, ikonisk, klassiker. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr samt bestilling af prøvesejlads.
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit
  Pris fra kr. 1.233.000 inkl. moms klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Pris for ekstra udstyr tillægges. Kontakt os for mulig levering.
  E26 Classic er en sporty 8 m day cruiser med en unik og sofistikeret stil: en perfekt balance mellem vintage og det moderne. Den tydeligt vertikale stævn, der kendetegner bådens profil, bestemmer ved første øjekast den klassiske og sportslige karakter af denne model.Denne unikke stil gør ikke båden mindre alsidig. E26 Classic kan både benyttes som den perfekte day cruiser eller som luksus tender. Båden kan fås med eltoilet, cockpitbord, Fusion anlæg, cockpittelt, teak m.m.m. Dette er E26 Classic: unik, ikonisk, klassiker. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr samt reservation af prøvesejlads.
 • Cranchi A46 LT fra kr. 7.456.000  inkl. moms klargjort og leveret i Rungsted Havn Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Cranchi A46 Luxury Tender NY - konfigureres efter købers ønsker. Kontakt os for detaljeret ekstraudstyrs liste samt mulig levering. Der tages forbehold for prisstigninger.
  A46 LT med Volvo Penta IPS D6 (2x485 hk) med Joystik er helt ny i Cranchi Yachts range og er en Luxury Tender på 46 fod med særpræg, der gør den ideel som Daycruiser eller som Express cruiser. Når man ser den, føler man straks en følelse af originalitet og man kan mærke styrken og skønheden i båden. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for bestilling af prøvesejlads. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk  
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Cranchi 78 Settantotto fra kr. 37.7334.000 inkl. 25 % moms ab. værft. Ny båd fra værft med hvidt skrog. Farvet skrog kan vælges mod merpris. Prisen er baseret på en værft ny Cranchi med basis udstyrspakke. Kontakt os for levering samt materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisstigninger.
  Se videoer:
  Minbaad - Martin Rasmussen: Cranchi 78 Settantotto
  The Boat Show: Cranchi 78 Settantotto
  Cranchi 78 Settantotto er CRANCHI's flagskib og blev lanceret i forbindelse med firmaets 150 års jubilæum 2020. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for reservation af prøvesejlads under særlige betingelser. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Cranchi 67 Sessantasette CORSA - Lanceret i 2024 Pris fra kr. 27.881.000 ab. værft Italien. Et nyt projekt tager form i Cranchi Yachts forsknings- og udviklingsafdeling. Værftet valgte projektets navn med det formål at fremkalde Gran Turismo-vibes. Corsa udtrykker passion, ydeevne, frihed og fremtiden. Sådanne værdier er perfekt repræsenteret af den nye yachts innovative koncept og umiskendelige kunstretning: en ukonventionel sportsfly til at opleve havet, navigationen og øjeblikke for anker på en fri og instinktiv måde. Kontakt os for levering samt materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisstigninger. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Cranchi 67 Sessantasette fra kr. 25.841.000 ab. værft Italien. Ny båd fra værft med hvidt skrog. Farvet skrog kan vælges mod merpris. Prisen er baseret på en værft ny Cranchi med basis udstyrspakke. Kontakt os for levering samt materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisstigninger.
  Se videoer:
  Cranchi 67 Sessantasette - The new generation flybridge yacht. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for reservation af prøvesejlads under særlige betingelser. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Cranchi 62 Sessantadue fra kr. 22.688.000 ab. værft Italien. >> link til båden Yachten lanceres på Cannes Boat Show 10.-15. september 2024. Farvet skrog kan vælges mod merpris. Prisen er baseret på en værft ny båd med basis udstyrspakke. Kontakt os for levering samt materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisstigninger.

  Cranchi 62 Sessantadue er en elegante og kraftfulde flybridge yacht der tilbyder en perfekt kombination af ydeevne, komfort og luksus. Båden drives af 2 x Volvo Penta IPS-motorer på 1200 hk, som giver en tophastighed på 32 knob, en exceptionel manøvredygtighed samt en meget stabil og sikker sejlads.

  Komforten er uovertruffen. Den store og rummelig flybridge med stor og lækker wetbar giver god mulighed til ophold, spisning og solbadningsområde.

  • Stort cockpit med siddepladser og spisebord
  • Salon med panoramaruder og sofagruppe
  • 3 komfortable kahytter med eget badeværelse
  • Fuldt udstyret køkken

  Uovertruffen luksus:

  • Højeste kvalitet materialer og finish
  • Elegant og moderne interiørdesign
  • Avanceret navigationselektronik
  • Omfattende udstyrsliste

  Cranchi 62 Sessantadue er den perfekte yacht for:

  • Erfarne sejlere, der ønsker en kraftfuld og komfortabel yacht
  • Familier, der ønsker en rummelig og luksuriøs yacht
  • Par, der ønsker en elegant og romantisk yacht

  Kontakt os i dag for at booke en prøvetur og opleve Cranchi 62 Sessantadue på egen hånd.

  Standardudstyr:

  • Volvo Penta IPS-motorer
  • Joystick-styring
  • Instrumenter inkl. radar
  • Generator
  • Elektrisk ankerspil
  • Teakdæk i cockpit og på badeplatform
  • Solgardiner
  • Wetbar
  • Køkken med ovn, kogeplade og mikrobølgeovn
  • Køleskab og fryser
  • Vaskemaskine og tørretumbler
  • Garage

  Cranchi 62 Sessantadue - din drømmeyacht venter på dig!

  Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for reservation af prøvesejlads under særlige betingelser. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Sale!
  Chris Craft 28 Corsair fra 2004 i den smukke Heritage version. Båden er i den klassiske Midnight Blue farve og har 2 x Volvo Penta med duoprop og bovpropel med remote control for nem og enkel manøvrering. Chris Craft Corsair 28 er en stor, komfortabel og behagelig weekend cruiser, der kombinerer uovertruffen kvalitet med smukt håndværk. Heritage versionen har ekstra teak på fordækket, i cockpittet, kahytsdøren m.v. Båden er kendt for sine fantastiske sejlegenskaber og sine smukke linjer. Det er weekend cruiseren, hvor du kan nyde livet på vandet med venner og familie på 1. klasse med mulighed for en enkelt overnatning. I cockpittet er der stor L-sofa agter med lounge agtig ryg i bagbord til behagelig afslapning. Cockpitbord og wetbar med køleskab og vask.  Cockpittet er belagt med teak og førersædet er stort nok til, at to personer kan sidde ved siden af hinanden. I kahytten er der installeret et rigtigt marinetoilet og der er god plads til, at man snildt kan overnatte to personer.

  Båden er blevet løbende vedligeholdt hos K.K.E. Motorer i Skovshoved. Der er skiftet manifold og knæ samt transom. Kontakte ShipShape Bådsalg for yderligere information om denne dejlige båd.

 • Chris Craft 23 Catalina er en elegant og alsidig båd designet til både fiskeri og fritid på vandet. Med sin klassiske stil, robust konstruktion og moderne funktioner tilbyder denne model en uovertruffen oplevelse for sejlere og deres gæster. Designet er klassisk Chris Craft design med teak detaljer og rustfrit stål. Cockpittet er rummeligt og funktionelt med polstrede sæder og god opbevaringsplads. Båden er udstyret med integreret stereoanlæg og køleboks for maksimal komfort under sejlads. Endvidere er der fiskebrønd, stangholdere og tilpassede opbevaringspladser til fiskegrej eller vandski/tube mv. Denne Chris Craft 23 Catalina er af sin årgang i velholdt stand og er lige kommet fra service i juli måned. Grib chancen for at eje denne fantastiske Chris Craft 23 Catalina – en båd, der kombinerer klassisk stil med moderne ydeevne.

  Se båden på ShipShape salgsplads i Rungsted Havn. Kontakte ShipShape Bådsalg for yderligere information om denne dejlige båd.

 • Moms betalt / EU VAT paid
  SOLGT
  Swift Trawler 44 er en moderne og gennemtænkt båd. Denne "Trawler by Beneteau" er hurtig
  og yderst sødygtig, designet til havcruising. Hun er sødygtig og hendes konsekvente energieffektivitet 
  gør hende til førende i sin kategori. Båden er designet til at øge boligarealet med masser af lys. 
  Interiøret er gennemtænkt med forskellige funktioner. Der er et stort antal opbevaringspladser. 
  Kahytterne ligner værelser og sofaen i salonen kan nemt konverteres til seng. 
  Mahognitræværket tilføjer et klassisk, men moderne touch og skaber en varm atmosfære.
  Uanset hvilke tanker du har om langdistance-cruising og uanset destinationen, er Swift Trawler 44 overraskende alsidig. En velafbalanceret båd som giver en unik følelse af sikkerhed og velvære. Båden er udstyret med både varme og aircondition.
 • Askeladden 475 Freestyle er dobbeltskroget med skum. Denne bowrider er 100 % selvlænsende på land og i vand. Den har to enkeltsæder med stuverum agter ved siden af motorbrønden. Endvidere stuverum i motorbrønden. Styrepulten og det dobbelte førersæde hertil er placeret lidt agten for midtskibs. Under førersædet ligger to benzintanke. Ryglænet på førersædet kan vippes frem, så man kan sidde 4 mand (ikke for store :-)) nede agter. Under det forreste sæde (der er go' plads til 2) er der ligeledes et stuverum. Endelig er der på "fordækket" et separat drænet rum til lidt ankergrej. I bagbords side midtskibs er der monteret et rum, hvor der er plads til vandski, fiskegrej, kolde drinks m.m. Imiteret teakdørk på hele dørken. Søgelænder/gelænder hele vejen rundt. Båden er med Navigationslys og Instrumentering: Fartmåler (knob), omdrejningstæller, trimmåler. Endvidere GPS + Plotter samt transport/vinterkaleche.
  Indregistreret GALAXY trailer medfølger.
  Båden kan ses i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information.

Titel

Go to Top