• SOLGT Hallberg Rassy 312 fra 1986 udbydes salg. Dette er en ægte Hallberg Rassy, kendt for sit høje niveau af kvalitet og er en velsejlende svensk klassiker med indbydende interiør. Om læ god salon med sofaer, der kan konverteres til 2 sovepladser, forkahyt med dobbeltkøje, pantry samt toilet i mellemgang mellem salon og forkahyt. Dieseldrevet varmeanlæg, der skal have skiftet væge, samt elektrisk varmeblæser til landstrøm. Desuden 30 m. kabel til landstrøm med ny kontakt i ankerbrønden med HFI anlæg. Ferskvands systemet er gennemgået sidste år med montering af ny pumpe. Nuværende ejer overtog båden i 2018 og har ofret ca. kr. 100.000 på div. ting bl.a. nyt cockpit telt, sprayhood, teakfuger skiftet i dækket, batterier m.m. Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information om denne dejlige båd.
 • SOLGT LM 28 motorsejler fra 1984 er en af de bedst sejlende LM Både. Båden har 4 sovepladser og har rigtig god plads af sine 28 fod. Båden har haft samme ejer siden 2006 og har været løbende passet. I cockpittet har båden langsgående cockpitbænke med cockpitbord som kan klappes sammen agter, I styrehuset er der pantry med vask, køleskab m/frys og 2 gasblus . samt styrestol i S.B side. Om læ findes lukket toilet, 2 langsgående sofaer, der kan omdannes til køjer samt lukket for kabine med 2 sovepladser. Sejlene er løbende blevet vedligeholdt hos North Sail. High Low reefer rulebom til storsejl, sejlpose medfølger. Instrumenter er tyverisikret med fælles kode. Båden er lige til at overtage og klar til at sejle. Følgende følger med båden: Specielsyet gulvtæpper foruden i kahyt også i pantry og cockpit, Div. tovværk, Løs Stævnstige + metal landstige, Diverse bådshager, Håndholdt 12 volt projektør og 220V klemlampet, 25 m landstrøms kabel, Original vinter presenning, Bådstativ Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information om denne dejlige båd.
 • SOLGT Se video af båden: https://www.youtube.com/watch?v=buA1o9B9stM Jeanneau Sun Odyssey 33i er en moderne sejlbåd med gode sejlegenskaber. Dette er en meget velpasset og fin båd. Båden har to kahytter og separat toilet baderum. Pantry i SB side og navigationsbord i BB samt to gode sofaer på hver side af det store salon bord. I stævnen findes en fin kahyt med dobbelt soveplads og agter en god rummelig agterkahyt også med soveplads for to. Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • Tilbud

  X-99 X-Yachts (1985)

  DKK 185.000 DKK 165.000
  Dejlige og hurtig X-99 til salg med renoveret motor i 2020 og NY Gori foldepropel og en lang liste af udstyr: Sejl/rig Ny mast og rig fra John Mast i 2015, Trænings-/tursejlads; Genua x 2 Fok I og Fok II (rebbar stormfok); Spiler, Max; Racingsejl: Storsejl, North Sails XM2; Genua, Elvstrøm Fok, Spiler, Spilerstage Navigation Garmin x 2 Maxi GNX 120" display 2015; Kompas, 2 x magnetiske Suunto med lys; Garmin GPS-map 720 kortplotter; 2013 Vindinstrument; Garmin GMI 10 Log og Ekkolod; Selvstyrer Raymarine ST2000; 2012 Windex med lys Dæk/cockpit Anker m. blytov Cockpitbord ekstra stort; 7-8 personer Cockpittelt Spil; ST Badestige; LED Lanterner Om Læ Gaskomfur med 3 blus; Køleboks; Batterilader, fuldautomatisk 15-20amp Landstrøm - 230 V stik; Nye hynder  2015 (salon og ryglæn); Motor BUKH DV 8/8HK motor, nyrenoveret 2020; NY Gori foldepropel Andet: Div. tovværk, Fortøjninger, Fendere, Brandslukker Se båden på ShipShape salgsplads. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • Dufour 360 – NEW

  DKK 1.188.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 360 – Pris fra kr. 1.188.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. Dufour 360 er designet til at give den bedste balance mellem sejlads og plads om bord, både på og under dæk. Den er hurtig, elegant og repræsenterer den franske livsstil på ypperste vis. Dufour 360 er den første model af sortimentet, der er udstyret med det nye 3.0 tagdesign. Inspireret af standarderne for større modeller og giver dette nye dæk nye innovative funktioner. Nyt rummeligt og funktionelt cockpit, hvor det nu er muligt at få udendørs grill og vask agter. Kæmpe nedklappelig badeplatformen - https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-360 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 412 – NEW

  DKK 1.859.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 412 – Pris fra kr. 1.859.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering.

  Dufour 412  byder optimale sejleegenskaber med et kæmpe cockpit. I cockpittet er der endvidere mulighed for at kistebænkene kan omdannes til solsenge samt muligt at få grill, vask og køleskab agter.   Om læ er båden lys og venlig og de store kahytter giver den ultimative komfort. Dufour 412  er en ekstraordinær yacht og en naturlig leder i sin kategori. https://www.dufour-yachts.com/en/luxury-boats/dufour-412/ 

  Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 390 – NEW

  DKK 1.908.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 390 – Pris fra kr. 1.684.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. Dufour 390. Forskningen, der ligger til grunde for den nye Dufour 390, har ført til optimering af forholdet mellem den maksimale navigationseffektivitet og behovet for stadig at tilbyde større og bedre udnyttelse af den indvendige. Det nye skrog, bred og plannende, er særligt velegnet til downwind betingelser. Sejlegenskaber er dog fortsat gode ved upwind strækkene pga. den nye overordnede fordelingen af skrogets volume. Store skylights giver masser af lys i de rummelige kahytter og i salonen. Kan fås med barbecue agter og integrerede teleskop davider. https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-390 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 430 – NEW

  DKK 2.416.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 430 – Pris fra kr. 2.416.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for mulig levering. Vælg interiør, indtræk og en lang række udstyr, så båden bliver præcis, så den passer til dig. Rekvirer komplet udstyrsliste og prisliste. Dufour 430 Grand Large  er et resultat af et intenst samarbejde mellem arkitekt Umberto Felci og Dufour Yachts 'Design Office. Det er lykkes at forføre sejlads entusiaster med en excellent, hurtig og rummelig yacht med ultimativ komfort. Denne 13-meter yacht er blevet redesignet for at optimere plads om bord, uden at gå på kompromis. Sejlere vil sætte pris på den lette håndtering, den selvvendende fok og den optimale motorstyring. Ingen sejler entusiast kan modstå denne yachts majestætiske udseende med sit nye skrog og dæk design. Ren komfort om læ med forbedret komfort, herunder køkken fortil og en rummelig master kahyt. Mange lækre detaljer når det gælder om at skabe den perfekte afslapning op bord med udvendig barbeque (grill, vask og køl), store og solbadnings sæder og et bredt agterspejl. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-430 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Dufour 390 fabriksny årgang 2022. Se båden på vor salgsplads i Rungsted Havn Pris kr. 2.637.000 inkl. ekstraudstyr for kr. 761.000. Klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Dufour 390 - 3 kahyts Comfort version med lys eg om læ. Europe Ambience - Varme installeret - Cockpit Telt - Opgraderet 50 hk Volvo Penta - Nedfældbar bovpropel m.m.m. Forskningen, der ligger til grunde for den nye Dufour 390, har ført til optimering af forholdet mellem den maksimale navigationseffektivitet og behovet for stadig at tilbyde større og bedre udnyttelse af den indvendige. Det nye skrog, bred og planende, er særligt velegnet til downwind betingelser. Sejlegenskaber er dog fortsat gode ved upwind strækkene pga. den nye overordnede fordelingen af skrogets volume. Store skylights giver masser af lys i de rummelige kahytter og i salonen. Kan fås med barbecue agter og integrerede teleskop davider. https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-390 Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Dufour 470 – NEW

  DKK 3.195.000
  Moms betalt / EU VAT paid Se fuld præsentation >>  Se video >> Ny Dufour 470 – Pris fra kr. 3.195.000 i Easy version inkl. Comform pakken klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for mulig levering. MEGET mere end en sejlbåd. Vælg mellem EASY, OCEAN eller PERFORMANCE version. Dufour har skabt morgendagens sejlbåd. Dufour 470 er et resultat af et intenst samarbejde mellem Felci Yachts Design og Dufour Yachts Design Office. En 47' fod, som er både smukt designet og højtydende. Dufour 470 kombinerer både Dufours know-how og brandets ønske om at være innovativ. Denne model, i tråd med sin forgænger, nyder gårdens DNA, men den tilbyder en kant af modernitet. Dens skrog design og dens flydende layout gør det allerede til en ikonisk sejlbåd. Moderne, enkel og elegant gør den allerede til en ny "klassiker". Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/luxury-boats/dufour-470 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 530 – NEW

  DKK 3.278.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 530 – Pris fra kr. 3.278.000 i Easy version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. INNOVATION PIONEER Dufour 530 er den ultimative fusion af to verdener - Cruising og Performance. Vælg mellem EASY, OCEAN eller PERFORMANCE version. Alle tre med uforlignelige sejlegenskaber til forskellige behov. Dets autentiske racerskrog er udviklet ud fra en ud fra Performance serien, men er designet med cruising i tankerne. Komfort er nøglen, så båden har kombineret de vigtigste Grand Large egenskaber med et åbent, sikkert og fuldt udstyret dæk plus en række nye innovative løsninger i form af  tre helt forskellige manøvreringslayouts, et cockpit med helt nye funktioner, et revolutionerende bimini-koncept og smuk æstetik. Dette er en meget rummelig og elegant sejlbåd. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-530 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 56 – NEW

  DKK 4.005.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 56 – Pris fra kr. 4.005.000 i Comfort version ab værft Frankrig. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske samt levering og rigning. Kontakt os for levering. Flagskibet Dufour 56, er synonymt med luksus og komfort og er en fantastisk yacht der opfylder de strengeste krav. Denne elegante, moderne 17 meter sejlbåd med sine dynamiske linjer indikerer luksus. En fremragende sejlbåd, der skubber grænserne for innovation. Dufour 56 fremtræder med et ekstremt afbalanceret skrog med en kraftig aftræksdel, et reduceret fugtet overflade og tilbehør, der er perfekte til cruising. Dens høje ballastforhold og skrogstabilitet gør det muligt for yachten at støtte en kraftig rig uden at gå på kompromis med komfort og sikkerhed om bord. Sejlplanen blev udviklet for at sikre maksimal ydeevne med minimal indsats. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 61 – NEW

  DKK 8.843.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 61 – Pris fra kr. 8.843.000 i Comfort version ab værft Frankrig. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske samt levering og rigning. Kontakt os for levering. Denne storslåede yacht på lidt over 63 fod tilbyder al den komfort af luksus udstyr kombineret med innovative banebrydende funktionaliteter. Aldrig før har cruising været så synonymt med glæde og afslapning. Dufour 61's cockpit blev designet til at have flere separate rum om bord og for at integrere banebrydende funktionaliteter, der er værdige for de største yachter. Denne over 19 meter lange yacht tilbyder især en udvendig galley som standard udstyr med en gas grill, håndvask og køleskab. Passagererne vil sætte pris på sin elegante hydrauliske gangbro og dens to sidestiger, der letter adgangen til båden. 19 m genialt design - stævnen på Dufour 61 tilbyder et stort ekstra boligareal og er udstyret med to integrerede liggestole. Badeplatformen agter er perfekt til afslapning og solbadning og forlænger cockpitet med 1,5 meter.