Dufour

Instinctive Sailing

En verden af ​​sensation

En primær forbindelse til elementer, der frigør krop og sjæl.

At sejle er at besvare havets sireneopkald.
Med hånden på rattet oplever du noget utroligt sjældent, en sammenkomst af menneske, båd og natur, der er fuldstændig instinktiv.

Forestil dig lyden af ​​skroget, der ubesværet går gennem vandet, mens du styrer din kurs; følelsen af ​​havbrisen, der blæser forbi dig, når du accelererer med vinden i dine sejl; synet af det enorme hav og himmel, når du går mod det blå.

At sejle med Dufour er et eventyr i overlegen sejlsport. Det er garanti for kompromisløs havdygtig ekspertise, der aldrig svækker på komfortniveauer. Det er en dedikation til spændende ydelser, der er lette at opnå gennem meget lydhør intuitivt design. Og det er et løfte om god værdi, som ikke går på kompromis med holdbarheden. Ved at finbalancere disse elementer, forsikrer Dufour dig en sejloplevelse, der leverer ren, uforfalsket fornemmelse.

Nu er det tid til at omfavne dine instinkter til at føle sig virkelig i live i øjeblikket.
Havet er derude og venter. Er du klar til at oprette forbindelse?

Instinktiv sejlads.

Find din favorit på vores produktsider eller kontakt os på +45 4586 8500 for yderligere information.

Hør mere om mulighederne

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig inden for 24 timer

    Grand Large

    Komfortabel og spændende sejlads

    Om ShipShape A/S

    ShipShape A/S har i mere end 40 år hjulpet danskerne med at handle båd og bådudstyr. Læs mere om hvem vi er, og hvad vi står for, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre i købet af din drømmebåd.