Salg af båd

Overvejer du at sælge din båd? Hos ShipShape A/S sælger vi hvert år mange både for vores kunder, som formidlingssalg eller anvisningssalg. Vi har masser af erfaring, og ved hvad der skal til for at sikre den bedste handel. Ønsker du derfor en professionel håndtering af dit bådsalg, så står vi klar til at hjælpe. Vi kan tilbyde salgsklargøring af din båd samt markedsføringspakker, der virker. Vores kompetente sælgere står klar til at sælge din båd, hvilket giver ekstra tryghed for dig og køberne.

Hvad koster det?

ShipShape A/S tager et opstartsgebyr på 2.500 kr. for at sætte salget af din båd i gang. Derudover tager vi en procentdel af bådens salgspris i salær. Eventuelle ekstra ydelser omkring salget som klargøring af båden, transport og udstillingsplads aftales på forhånd, så du kender prisen for salget af din båd og undgår overraskelser.

Udfyld nedenstående formular med lidt information om din båd, og få tilsendt mere information om formidlingssalg eller anvisningssalg igennem ShipShape A/S. Vi giver et seriøst forslag til, hvordan vi får solgt din båd på hurtigste og bedste måde. Du er også velkommen til at kontakte os på 4586 8500.

    Lad ShipShape A/S købe din båd

    Hos ShipShape A/S formidler vi ikke kun salg, men køber også selv både. Vi forstår, at der kan være mange grunde til, at man ikke ønsker et forløb med formidlingssalg eller anvisningssalg. Derfor tilbyder vi at købe vores kunders både kontant.

    Vær opmærksom på, at vi ikke køber til markedspris, da vi overtager reklamationsrisikoen. Derfor må du være indstillet på at sælge til en lavere pris end tilsvarende udbudte både på markedet. Til gengæld kan du få solgt din båd hurtigt og sikkert uden selv at bruge tid på salget af båden.

    Vi køber som udgangspunkt kun både der ikke er ældre end 15 år.

    Send os en mail i dag med oplysninger om din båd, motor og årgang. Så kontakter vi dig med henblik på et hurtigt salg af din båd. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller på mr@shipshape.dk.