All Inclusive VIP-test

Prøvesejl din Cranchi drømmebåd i Italien

Prøvesejl din drømmebåd

Cranchi’s elegante italienske design, fokus på detaljen og ekspertise i bådbyggeri fejrer 150-års jubilæum i 2020. Det er en kombination, der skal opleves på egen hånd – og det har du nu mulighed for!

Med ShipShape får du mulighed for at prøvesejle din drømmebåd fra Cranchi i ”Italo Monzino” – Cranchi’s Marine Test Center i Italien, med kyndig vejledning fra os.

Hele året rundt har du mulighed for at prøvesejle lige præcis den Cranchi model, som du drømmer om. Oplev med egne øjne eksklusiviteten og den luksuriøse stemning på båden, samt de fantastiske omgivelser, som ”Italo Monzino” præsenterer, blot en times kørsel fra Venedig.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe og vejlede.

Sådan fungerer det
Du kontakter ShipShape og får sat en aftale i stand. Du flyver derned sammen med en repræsentant fra ShipShape, som vil guide og sikre, at alt forløber som det skal på Cranchi’s Marine Test Center.

Testcentret i Monzino

E26 Classic

Unik, ikonisk og tidsløs! Med denne klassiske italienske motorbåd, tegnet af Christian Grande, får du en 8 meter lang båd i verdensklasse. Kvaliteten og ekspertisen fra en af verdens bedste værfter – samlet i denne klassiske italienske sportsbåd.

E52F

Smukt italiensk design kombineret med konstruktion i topkvalitet! Denne 52-fods luksusbåd har et uovertruffen flybridge og er karakteriseret ved en virkelig behagelig navigation og rummelighed, der giver dig mulighed for at nyde hvert et øjeblik.

Trawler 43

Med denne båd er der virkelig tænkt over indretningen, lys og rummelighed. De elegante linjer, som Cranchi er kendt for, går igen i denne trawler, og indvendigt byder den på overraskende volume og godt lysindfald i alle rum.

T36 Crossover

En klasse for sig! Med T36 Crossover får du en performance båd, der ikke lader sig holde tilbage af hverken vejret eller breddegraden. Den er perfekt til både dagsture og længere rejser, med masser af plads til hele familien.

Det praktiske
Du og en repræsentant fra ShipShape flyver til Marco Polo lufthavn i Venedig, når det passer dig, herefter har vi sammensat en pakke til dig, som koster 350€ for første person og 250€ for anden person. Pakken inkluderer:

  • Indkvartering på hotel
  • Velkomstmiddag på ankomstdagen og frokost på testdagen
  • Organisering af yacht-testene

Transport til og fra Venedig (fly og bil) står du selv for, hvilket også gør det muligt for dig at kombinere de eksklusive testdage med evt. et ophold i Venedig. Vi anbefaler at leje en bil i lufthavnen og køre til Italo Monzino, som ligger lidt over en times kørsel fra Venedig.

Til al planlægning af transport og logistik står vi selvfølgelig klar til at hjælpe og arrangere, hvis der er brug for det.

Skal vi tales ved?

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.