Dufour – Instinctive Sailing

Ude på havet ligger en verden af ​​sensation.

En primær forbindelse til elementer, der frigør krop og sjæl.

At sejle er at besvare havets sireneopkald.
Med hånden på rattet oplever du noget utroligt sjældent, en sammenkomst af menneske, båd og natur, der er fuldstændig instinktiv.

Forestil dig lyden af ​​skroget, der ubesværet går gennem vandet, mens du styrer din kurs; følelsen af ​​havbrisen, der blæser forbi dig, når du accelererer med vinden i dine sejl; synet af det enorme hav og himmel, når du går mod det blå.

At sejle med Dufour er et eventyr i overlegen sejlsport. Det er garanti for kompromisløs havdygtig ekspertise, der aldrig svækker på komfortniveauer. Det er en dedikation til spændende ydelser, der er lette at opnå gennem meget lydhør intuitivt design. Og det er et løfte om god værdi, som ikke går på kompromis med holdbarheden. Ved at finbalancere disse elementer, forsikrer Dufour dig en sejloplevelse, der leverer ren, uforfalsket fornemmelse.

Nu er det tid til at omfavne dine instinkter til at føle sig virkelig i live i øjeblikket.
Havet er derude og venter. Er du klar til at oprette forbindelse?

Instinktiv sejlads.

Find din favorit på vores produktsider eller kontakt os på +45 4586 8500 for yderligere information.

Grand Large – komfortabel og spændende sejlads

Den cruising orienterede serie Grand Large, er sejlbåde med en perfekt kombination af ydelse, komfort og design. Designet til maksimal sejlads komfort. Bådene er egnet til at sejle både kystsejlads og offshore. Lette at håndtere, er de smukke og godt sejlende både fra Grand Large blevet meget populære. Med sine rene linjer og et design, der udstråler tidløs elegance og luksus er bådene blevet kendt for sine høje detailfinish. Udsøgte materialer og gennemtænkt indretning kombinerer stil og funktion. Oplev havet i disse fuldt udstyrede krydsere, som med deres dynamiske sejlegenskaber er uovertruffen når det kommer til performance, uden at det går ud over komforten.

Exclusive – den ultimative oplevelse