INSTINCTIVE SAILING

Sejlbåde med et markant design
“I mere end 50 år har Dufour både været synonymt med hurtig, behagelig sejlads og smukke linjer. Men bag den skinnende finish er der altid en usædvanlig stabil og komfortabel yacht, der er den perfekte ledsager til alle former for cruising sejlads.”

Hvorfor vælge DUFOUR: https://www.dufour-yachts.com/en/distinctive-design-yacht-by-dufour/

60 års passion: https://www.dufour-yachts.com/en/french-boat-builders-history/

DUFOUR værftet: https://www.dufour-yachts.com/en/french-boat-builders/

DUFOUR >> www.dufour-yachts.com

Dufour er sejlbåde med en perfekt kombination af ydelse, komfort og design. Designet til maksimal sejlads komfort. Bådene er egnet til at sejle både kystsejlads og offshore. Lette at håndtere, smukke og godt sejlende både. Med sine rene linjer og et design, der udstråler tidløs elegance og luksus er bådene blevet kendt for sine høje detailfinish. Udsøgte materialer og gennemtænkt indretning kombinerer stil og funktion. Oplev havet i disse fuldt udstyrede cruising sejlbåde, som med deres dynamiske sejlegenskaber er uovertruffen når det kommer til performance, uden at det går ud over komforten.

At sejle med Dufour er et eventyr i overlegen sejlsport. Det er garanti for kompromisløs sødygtig ekspertise, der aldrig svækker på komfortniveauer. Det er en dedikation til spændende ydelser, der er lette at opnå gennem meget lydhør intuitivt design. Og det er et løfte om god værdi, som ikke går på kompromis med holdbarheden. Ved at finbalancere disse elementer, forsikrer Dufour dig en sejloplevelse, der leverer ren, uforfalsket fornemmelse.

Nu er det tid til at omfavne dine instinkter til at føle sig virkelig i live – med andre ord Instinktiv sejlads.

Find din favorit på vores produktsider eller kontakt os på +45 4586 8500 for yderligere information.