Dufour – Velkommen til den ultimative sejloplevelse!

I 1964 startede Michael Dufour, en fransk ingeniør og sejlentusiasts sit eget bådværft. I over 50 år har Dufour specialiseret sig i produktion og salg af smukke franske yachts, og har opnået et ry som det førende værft inden for deres felt.

Dette er resultatet grundlæggerens egne to fundamentale overbevisninger – at sejlads ville følge med udvikling af nye tider – specifikt udviklingen og anvendelsen af ny teknologi og innovative materialer. Samt, at sejlads ville fortsætte med at legemliggøre en banebrydende og eventyrlysten ånd.

Hermed formår Dufour at kombinere de vigtigste ting for mange sejlentusiaster – det smukke, æstetiske og eventyrfyldte i sejlads, samt en fremdrift baseret på den nyeste og mest banebrydende teknologi.

Resultatet kan ses i vores to modelserier Grand Large og Performance. Find din favorit på vores produktsider eller kontakt os på +45 4586 8500 for yderligere information.

Grand Large – komfortabel og spændende sejlads

Den cruising orienterede serie Grand Large, er sejlbåde med en perfekt kombination af ydelse, komfort og design. Designet til maksimal sejlads komfort. Bådene er egnet til at sejle både kystsejlads og offshore. Lette at håndtere, er de smukke og godt sejlende både fra Grand Large blevet meget populære. Med sine rene linjer og et design, der udstråler tidløs elegance og luksus er bådene blevet kendt for sine høje detailfinish. Udsøgte materialer og gennemtænkt indretning kombinerer stil og funktion. Oplev havet i disse fuldt udstyrede krydsere, som med deres dynamiske sejlegenskaber er uovertruffen når det kommer til performance, uden at det går ud over komforten.

Exclusive – den ultimative oplevelse