Rhea

Charme og kvalitet er opskriften på succes

Et solidt fundament for sejlads

Siden 1996, har Bertrand Danglade og hans team designet franske motorbåde: Timonier, Open og Trawler, hvor det æstetisk også kan tilpasses efter kundens behov.

Rhea Marine, er først og fremmest historien om en mand, Bertrand Danglade. Født på en båd, har denne entusiast erhvervet et solidt fundament på kysten af ​​Clyde i England, fødestedet for de store legendariske sejlbåde. Her er han blevet imprægneret med æstetik og raffinement, fornuftige foranstaltninger og vigtigheden af formen på et skrog samt stor viden om træ.

Hele hans professionelle liv er omkranset af dette univers. Det er denne logik i tingene, der skaber “Chantier Naval de l’île de Ré” i 70’erne, som udfører restaurering og vedligeholdelse af alle typer af både særligt de små charmerende trawlere, der findes i alle havne ud til Atlanterhavet.

Han bliver trigget i begyndelsen af ​​90’erne da mange af hans kunder og venner spørger: “Bertrand tegn os en båd!”

I 1996 accepterede han dette med glæde. Rhea Marine blev født.

Hør mere om mulighederne

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig inden for 24 timer

  Dyk ned i universet

  Franske Rhea oser af charme og selvtillid

  27 Open

  800 Timonier

  Trawler 43

  Om ShipShape A/S

  ShipShape A/S har i mere end 40 år hjulpet danskerne med at handle båd og bådudstyr. Læs mere om hvem vi er, og hvad vi står for, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre i købet af din drømmebåd.