Hallberg Rassy 342 SOLGT

SOLGT

EUR 160.000  EU VAT paid

SidePower bovthruster samt sænkbar agterthruster installeret i 2019 til DKK 187.000/EUR 25.000.

Yderst velholdt og veludrustet Hallberg Rassy 342 fra 2009 udbydes til særdeles attraktiv pris til hurtigt salg. Båden er yderst velholdt og veludrustet og har altid været indendørs vinteropbevaret. Dette er en ægte Hallberg Rassy, kendt for sit høje niveau af kvalitet og elegance. Denne velsejlende svenske klassiker er ekstremt rummelig med lyst og indbydende interiør. Sejlads- og sejlkvaliteterne er i en klasse for sig for en cruising sejlbåd. Hastigheden gennem vand og vinklen mod vinden er helt fantastisk.

En moderne, sikker krydser, der vil give enhver ejer stor tilfredshed. Ejeren har sidste år gjort båden klar til otium brug, men helbredsproblemer har ændret planerne, derfor skal den sælges nu.

For nemmere singlehand håndtering har båden rullegenua, rullestorsejl samt rat. Derudover er der i 2019 installeret SidePower bovthruster og SidePower sænkbar agterthruster, begge med trinløs hastighedsregulering (til en pris af DKK 187.000). Båden kan nu håndteres fuldstændig singlehand i havnemanøvrer, idet den kan sejle sidelæns.

For sovekomforten er der Neptune madrasser med lamelbund i forkahytten. Sejldrevs membranen er skiftet og der er 4 nye forbrugsbatterier.
Båden er ”ready-to-go” og leveres komplet med fuldt udrustet pantry, redningsveste søkort mv.

Kategori:

Beskrivelse

Yderligere information

Bådtype

Sejlbåd

Årgang

2009

Stand

Meget velholdt

Vægt

5300

Skrog

Glasfiber

Bredde

3.42

Dybgang

1.82

Motortype

Volvo Penta

Brændstof

Diesel

Hestekræfter

29

Lokation

Rungsted Havn