Whittley 2590 – SOLGT

Whittley 2590 er en fantastisk lækker og rummelig familie cruiser med masser af plads og meget gedigen og rummelig indretning.

Cockpittet er stort og kan optimeres med opklappelige sæder i begge sider. Disse slås nemt op når det store cockpitbord sættes op. To single pilotstole kan drejes og indstilles frem og tilbage. Dejlig stor hardtop, så man sidder godt i læ, hvor der er mulighed for at åbne soltaget. Åben adgang ned til pantry m/blus og køleskab i BB side og sofa, der kan laves til kæmpe dobbeltkøje. Separat toiletrum med vask og brus. Badplatformen er stor med søgelænder, som kan åbnes med nem adgang til båden samt separat bruser m/koldt og varmt vand.

Der er endvidere installeret lille siddeanordning i BB side på badeplatformen samt lille bord og 2 holdere til fiskestænger. Der er elanker spil og fuld camperkaleche. Det er svært at finde at finde en mere komplet båd i denne størrelse.

Begge udstødningsmanifolder samt udstsødningsbøjninger samt transomleje er blevet udskiftet oktober 2019. Endvidere er der lavet service på motor samt skiftet zink.

Kategori:

Beskrivelse

Yderligere information

Bådtype

Motorbåd

Årgang

2008

Stand

Velholdt

Vægt

26000

Skrog

Glasfiber

Bredde

2.45

Dybgang

0.90

Motortype

MerCruiser

Brændstof

Benzin

Hestekræfter

220

Lokation

ShipShape salgsplads

Pris

199000

Valuta

DKK