• Se video: se video: https://www.shipshapebaade.dk/vare/beneteau-oceanis-40-2008/ SOLGT Beneteau Oceanis 40 fra 2008 - 3 kahyts version i meget velholdt stand og godt udstyret. Dette er en meget velsejlende og robust familiebåd med meget ekstraudstyr til sikker og behagelig sejlads: to toiletter inkl. brus, Bovpropel, Varme, Nye triradial sejl fra UK Sailmaker 2021, Cockpittelt m.m. Vinteropbevaring 2021/22 indgår u/b i prisen. Teakdækket bliver renset inden vinterpresenning bliver lagt på. Båden ligger på land i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • SOLGT Meget båd for pengene. Nuværende ejer er sygdomsramt og orker ikke at fortsætte med at sejle og ønsker derfor at afhænde båden til en fordelagtig pris til én som kan bruge lidt tid på den. BIANCA 360 er en velsejlende og søstærk cruiser - tryg i alle vejrforhold! Båden er en solid og rummelig sandwichkonstruktion. Den er indrettet med en dobbeltkøje i forkahyt med hylder og garderobe. I agterkahyt er der en dobbeltkøje og garderobe. Der er en god og rummelig salon med pantry, sofabord, skabe, skuffer og hylder. (Finer plader ved vinduer i salonen trænger til renovering). Pantry med gaskomfur m. 2 blus og ovn, vask med v/k vand samt køleboks, og kortbord. Varmtvandsbeholder via motorkøling eller landstrøm. Badeværelse med toilet, vask og bruser med v/k vand, og skabe. Alle fald er ført til cockpit. (Tovværk trænger til udskiftning). 4 store selftailing skøde/faldspil (Andersen). Rullegenua 1 fra 2010, Storsejl fra 2010. Ankerbrønd, Elektrisk ankerspil, CQR anker m/50m kæde. Der må forventes, at der skal bruges lidt arbejde på at få båden op og "stå". Båden ligger i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Dufour 360 – NEW

  DKK 1.188.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 360 – Pris fra kr. 1.188.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. Dufour 360 er designet til at give den bedste balance mellem sejlads og plads om bord, både på og under dæk. Den er hurtig, elegant og repræsenterer den franske livsstil på ypperste vis. Dufour 360 er den første model af sortimentet, der er udstyret med det nye 3.0 tagdesign. Inspireret af standarderne for større modeller og giver dette nye dæk nye innovative funktioner. Nyt rummeligt og funktionelt cockpit, hvor det nu er muligt at få udendørs grill og vask agter. Kæmpe nedklappelig badeplatformen - https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-360 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Dufour 390 fabriksny årgang 2022. Pris kr. 2.263.000 inkl. ekstraudstyr for kr. 579.000. Klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Dufour 390 i Comfort version med lys eg om læ - Europe Ambience kommer til Rungsted til september. Forskningen, der ligger til grunde for den nye Dufour 390, har ført til optimering af forholdet mellem den maksimale navigationseffektivitet og behovet for stadig at tilbyde større og bedre udnyttelse af den indvendige. Det nye skrog, bred og planende, er særligt velegnet til downwind betingelser. Sejlegenskaber er dog fortsat gode ved upwind strækkene pga. den nye overordnede fordelingen af skrogets volume. Store skylights giver masser af lys i de rummelige kahytter og i salonen. Kan fås med barbecue agter og integrerede teleskop davider. https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-390 Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Dufour 390 – NEW

  DKK 1.684.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 390 – Pris fra kr. 1.684.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. Dufour 390. Forskningen, der ligger til grunde for den nye Dufour 390, har ført til optimering af forholdet mellem den maksimale navigationseffektivitet og behovet for stadig at tilbyde større og bedre udnyttelse af den indvendige. Det nye skrog, bred og plannende, er særligt velegnet til downwind betingelser. Sejlegenskaber er dog fortsat gode ved upwind strækkene pga. den nye overordnede fordelingen af skrogets volume. Store skylights giver masser af lys i de rummelige kahytter og i salonen. Kan fås med barbecue agter og integrerede teleskop davider. https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-390 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 412 – NEW

  DKK 1.859.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 412 – Pris fra kr. 1.859.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering.

  Dufour 412  byder optimale sejleegenskaber med et kæmpe cockpit. I cockpittet er der endvidere mulighed for at kistebænkene kan omdannes til solsenge samt muligt at få grill, vask og køleskab agter.   Om læ er båden lys og venlig og de store kahytter giver den ultimative komfort. Dufour 412  er en ekstraordinær yacht og en naturlig leder i sin kategori. https://www.dufour-yachts.com/en/luxury-boats/dufour-412/ 

  Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • SOLGT moms betalt / EU VAT paid Dufour 412 Grand Large Adventure Version - én ejers båd med flere opgraderinger siden levering i foråret 2017. Ejeren har brugt ca. DKK 250.000 til nye sejl, længere bom, ekstra spil m.m.m. Italienske Felci Yacht Design har virkelig formået at tegne en elegant båd med optimale komfort og sejlegenskaber. Cockpittet er stort og der er mulighed for at kistebænken kan udvides til solsenge til dobbelt bredde. Endvidere agter findes udendørs køkken m/vask og grill. Apteringen om læ i eg er lys og venlig med et fantastisk lysindfald. Finish og funktionalitet går hånd i hånd og der kan bl.a. nævnes nedfældbart navigationsbord og vinkælder under dørken. Sejlene er opgraderet membransejl fra Elvstrøm Sails i DK. Den dobbeltsidede tyskerskødning er opgraderet med letløbende Harken blokke og ført tilbage til spil foran hver ratpedistal. På masten er monteret carbon beslag med to store Garmin GNX 120 7″ som betjenes fra panel i cockpittet.
 • Dufour 430 – NEW

  DKK 2.132.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 430 – Pris fra kr. 2.132.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. Vælg interiør, indtræk og en lang række udstyr, så båden bliver præcis, så den passer til dig. Rekvirer komplet udstyrsliste og prisliste. Dufour 430 Grand Large  er et resultat af et intenst samarbejde mellem arkitekt Umberto Felci og Dufour Yachts 'Design Office. Det er lykkes at forføre sejlads entusiaster med en excellent, hurtig og rummelig yacht med ultimativ komfort. Denne 13-meter yacht er blevet redesignet for at optimere plads om bord, uden at gå på kompromis. Sejlere vil sætte pris på den lette håndtering, den selvvendende fok og den optimale motorstyring. Ingen sejler entusiast kan modstå denne yachts majestætiske udseende med sit nye skrog og dæk design. Ren komfort om læ med forbedret komfort, herunder køkken fortil og en rummelig master kahyt. Mange lækre detaljer når det gælder om at skabe den perfekte afslapning op bord med udvendig barbeque (grill, vask og køl), store og solbadnings sæder og et bredt agterspejl. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-430 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • SOLGT Præsentations video: https://www.youtube.com/watch?v=mEwzngS4yxM Dufour 45 Classic er en moderne og velbygget sejlbåd i upåklagelig kvalitet og med gode sejlegenskaber i både let og frisk vind. Der er tale om en meget velholdt én ejers båd, som ikke har været benyttet til kapsejlads, men udelukkende til familie sejlads. Båden har 8 sovepladser - fire kahytter og to separat toiletter med separat bruseniche i det ene. Langsgående pantry i BB side og navigationsbord i SB samt to gode sofaer på hver side af det store salon bord. I stævnen findes en fin master kahyt med dobbelt soveplads samt separat kahyt med pullman køje. Agter to gode og rummelig kahyt også med soveplads for to i hver. Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • Dufour 470 – NEW

  DKK 2.597.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 470 – Pris fra kr. 2.597.000 i Easy version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. MEGET mere end en sejlbåd. Vælg mellem EASY, OCEAN eller PERFORMANCE version. Dufour har skabt morgendagens sejlbåd. Dufour 470 er et resultat af et intenst samarbejde mellem Felci Yachts Design og Dufour Yachts Design Office. En 47' fod, som er både smukt designet og højtydende. Dufour 470 kombinerer både Dufours know-how og brandets ønske om at være innovativ. Denne model, i tråd med sin forgænger, nyder gårdens DNA, men den tilbyder en kant af modernitet. Dens skrog design og dens flydende layout gør det allerede til en ikonisk sejlbåd. Moderne, enkel og elegant gør den allerede til en ny "klassiker". Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 530 – NEW

  DKK 3.278.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 530 – Pris fra kr. 3.278.000 i Easy version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. INNOVATION PIONEER Dufour 530 er den ultimative fusion af to verdener - Cruising og Performance. Vælg mellem EASY, OCEAN eller PERFORMANCE version. Alle tre med uforlignelige sejlegenskaber til forskellige behov. Dets autentiske racerskrog er udviklet ud fra en ud fra Performance serien, men er designet med cruising i tankerne. Komfort er nøglen, så båden har kombineret de vigtigste Grand Large egenskaber med et åbent, sikkert og fuldt udstyret dæk plus en række nye innovative løsninger i form af  tre helt forskellige manøvreringslayouts, et cockpit med helt nye funktioner, et revolutionerende bimini-koncept og smuk æstetik. Dette er en meget rummelig og elegant sejlbåd. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-530 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 56 – NEW

  DKK 4.005.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 56 – Pris fra kr. 4.005.000 i Comfort version ab værft Frankrig. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske samt levering og rigning. Kontakt os for levering. Flagskibet Dufour 56, er synonymt med luksus og komfort og er en fantastisk yacht der opfylder de strengeste krav. Denne elegante, moderne 17 meter sejlbåd med sine dynamiske linjer indikerer luksus. En fremragende sejlbåd, der skubber grænserne for innovation. Dufour 56 fremtræder med et ekstremt afbalanceret skrog med en kraftig aftræksdel, et reduceret fugtet overflade og tilbehør, der er perfekte til cruising. Dens høje ballastforhold og skrogstabilitet gør det muligt for yachten at støtte en kraftig rig uden at gå på kompromis med komfort og sikkerhed om bord. Sejlplanen blev udviklet for at sikre maksimal ydeevne med minimal indsats. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Dufour 61 – NEW

  DKK 8.843.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 61 – Pris fra kr. 8.843.000 i Comfort version ab værft Frankrig. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske samt levering og rigning. Kontakt os for levering. Denne storslåede yacht på lidt over 63 fod tilbyder al den komfort af luksus udstyr kombineret med innovative banebrydende funktionaliteter. Aldrig før har cruising været så synonymt med glæde og afslapning. Dufour 61's cockpit blev designet til at have flere separate rum om bord og for at integrere banebrydende funktionaliteter, der er værdige for de største yachter. Denne over 19 meter lange yacht tilbyder især en udvendig galley som standard udstyr med en gas grill, håndvask og køleskab. Passagererne vil sætte pris på sin elegante hydrauliske gangbro og dens to sidestiger, der letter adgangen til båden. 19 m genialt design - stævnen på Dufour 61 tilbyder et stort ekstra boligareal og er udstyret med to integrerede liggestole. Badeplatformen agter er perfekt til afslapning og solbadning og forlænger cockpitet med 1,5 meter.
 • Tilbud

  Hallberg Rassy 312 (1986)

  DKK 399.000 DKK 349.000
  Hallberg Rassy 312 fra 1986 udbydes salg. Dette er en ægte Hallberg Rassy, kendt for sit høje niveau af kvalitet og er en velsejlende svensk klassiker med indbydende interiør. Om læ god salon med sofaer, der kan konverteres til 2 sovepladser, forkahyt med dobbeltkøje, pantry samt toilet i mellemgang mellem salon og forkahyt. Dieseldrevet varmeanlæg, der skal have skiftet væge, samt elektrisk varmeblæser til landstrøm. Desuden 30 m. kabel til landstrøm med ny kontakt i ankerbrønden med HFI anlæg. Ferskvands systemet er gennemgået sidste år med montering af ny pumpe. Nuværende ejer overtog båden i 2018 og har ofret ca. kr. 100.000 på div. ting bl.a. nyt cockpit telt, sprayhood, teakfuger skiftet i dækket, batterier m.m. Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information om denne dejlige båd.
 • Hallberg Rassy 46 er en ægte blue water cruiser med et fantastisk renomé over hele verden. Denne HR 46 er i usædvanlig god stand og er klar til sejlads i såvel hjemlige farvande som til at krydse oceanerne: New Cooling unit  • New Freezing unit (can operate as fridge or freezer) • Diesel Airheaters - Webasto Airtop 32 • Selden hydraulic stowaway mast and furling jib • Hydraulic backstay tensioner and boomvang with Navtec panel in cockpit • Lewmar 64 CEST electric sheetwinches in lieu of standard winches • Lewmar 44 CEST electric winches in lieu of standard winches • Jammers for main sheet in cockpit • Jammers at mast for spinnaker hailyard • Lewmar ST8 winch at mast for topping lift • Lewmar ST8 winch at mast for spinnaker boom • Teak interior in lieu of standard mahogany • Corean in pantry • Force 10 – 3 stove and oven • Special saloon table with bar in table leg • Dividing for glasses and tableware in cupboards pantry • Bookshelf in walk-through • Teak handrails behind sofas in saloon • Shore power with 7 outlets and earth circuit breaker • Vitronic 24 V. battery charger and control unit new 2015 • Mastervolt 12 V. battery charger • Ground plate - large model • Blaupunkt radio/CD/USB cable plug-in with 4 loudspeakers • 2 stereo loudspeakers in cockpit • Autohelm ST50 log, depth, wind dir. And multi • Autohelm ST50 maxi view over sliding hatch • Autohelm ST50 multi in aft cabin • Autohelm ST 7000 at chart table • Garmin GPS plotter at chart table • Raymarine C90W with chartplotter  • Furono radar 1832 (4kW), mast mounted • Garmin GPS plotter touch screen at steering wheel • USB and standard 12V / 24V oulets in cockpit  • Panda Diesel generator including sound shield - fresh water cooled • Gori 3-bladed propellers • Fixed propeller as spare in engineroom • Transparant doors for instrument panel at chart table • Shower at bathing platform - hot & cold water • Deckwash pump Johnson 50L/M • Sleipner (Sidepower) bow thruster 10HP/24V • 4 fire extinghuisers • Brass strips at mooring and spring cleats • Wheel cover • Teak pushpit seats • 2 propane gas bottles with reduction valve • All fittings interior in stainless steel or chrome • 6 sprung mattresses • Extra wooden sliding doors pantry • All storing spaces in aft cabin with doors • Several leeclothes • Holding tank aft (for aft cabin - valve on/off defect) • Mini safe deposit box in aft cabin • Hästens mattres + slated bed in aft cabin • HF-150 SSB receiver • Double Racor diesel filter • Storage space in engine room for spare parts etc. • CQR anchor • Stainless CQRtype anchor • Fortress anchor type FX23 • Anchor Winch with foot operation on deck and remote cockpit operation • Proctor carbon spinnaker pool with track and lift at mast • Stainless steel support antenna integrated in pushpit for emergency VHF • GPS antennas, decklight and antenna for satelite telephone • Lifebuoy at pushpit • Clock and barometer in saloon • Jotron Epirb (up for service) • Bowladder • Extra Lewmar genoa tracks and cars for cutter sails • 6 stainless steel protection for dorade fans • 4 lewmar mosquito nets for hatches • removable glas holder on steering pedestal • Stairs with angled teak blocks • 2 rain/ ventilation protection for hatches • Sprayhood • Cockpittent as extension to sprayhood • Bimini which fits over sprayhood • Boom cover over cockpit for sunprotection • Microwave oven - Electrolux 4014 • Elvström triradial genoa 105% • Elvström crosscut genoa 125%  • North Sail triradial soft NorLam genoa 140% • North Sail Spectra reinforced Furling mainsail triradial • Elvström Sealer offshore mainsail • North Sail Gennaker • Stainless removable easyfit gennaker poole • Lewmar Hydraulic Furling system forestay and mast • 100 A mastervolt 24V aternator • Superwind Windgenerator • Solarpanel 12V • Raymarine STX 30 Selfsteering, old as spare • LED Lopolight split lantern at mast top • Dynema halyards • RFD Liferaft 6 persons (up for service) • All standing rigging (2012) • Garmin AIS responder  • Radar reflector • 6 fenders • Extensive mooring lines etc. • Spareparts for most on board • Ready equipped for long distance sailing.
 • Tilbud

  Jeanneau Sun Odyssey 33i (2014)

  DKK 750.000 DKK 699.000
  Se video af båden: https://www.youtube.com/watch?v=buA1o9B9stM Jeanneau Sun Odyssey 33i er en moderne sejlbåd med gode sejlegenskaber. Dette er en meget velpasset og fin båd. Båden har to kahytter og separat toilet baderum. Pantry i SB side og navigationsbord i BB samt to gode sofaer på hver side af det store salon bord. I stævnen findes en fin kahyt med dobbelt soveplads og agter en god rummelig agterkahyt også med soveplads for to. Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • Tilbud

  LM 28 (1984)

  DKK 229.000 DKK 199.000
  LM 28 motorsejler fra 1984 er en af de bedst sejlende LM Både. Båden har 4 sovepladser og har rigtig god plads af sine 28 fod. Båden har haft samme ejer siden 2006 og har været løbende passet. I cockpittet har båden langsgående cockpitbænke med cockpitbord som kan klappes sammen agter, I styrehuset er der pantry med vask, køleskab m/frys og 2 gasblus . samt styrestol i S.B side. Om læ findes lukket toilet, 2 langsgående sofaer, der kan omdannes til køjer samt lukket for kabine med 2 sovepladser. Sejlene er løbende blevet vedligeholdt hos North Sail. High Low reefer rulebom til storsejl, sejlpose medfølger. Instrumenter er tyverisikret med fælles kode. Båden er lige til at overtage og klar til at sejle. Følgende følger med båden: Specielsyet gulvtæpper foruden i kahyt også i pantry og cockpit, Div. tovværk, Løs Stævnstige + metal landstige, Diverse bådshager, Håndholdt 12 volt projektør og 220V klemlampet, 25 m landstrøms kabel, Original vinter presenning, Bådstativ Se båden i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information om denne dejlige båd.
 • EUR 113.000  VAT paid Se video af båden: https://www.youtube.com/watch?v=v5R2U09lp2U Meget velholdt Nauticat 33 "Live on Board" version fra 1996 totalt opdateret i 2021. Dette er en ægte Nauticat, kendt for sit høje niveau af kvalitet og elegance. Denne finske klassiker er utrolig rummelig med et indbydende interiør. Om læ god salon med stor U-sofa, forkahyt med dobbeltseng og en dejlig dobbelt master agterkahyt. Dejlig pantry med masser af plads. Separat toilet med pæn bruseniche. Båden er fuldt udstyret og klar til at sejle i. Alt er gennemgået og næsten alt er skiftet på nær motor i 2021 som følger: - Motor stort service og eftersyn i foråret - Nye 2 x Seastar MT3 kontrolboks Morse gear/gas boks inkl. kabler - Nye sejl UK Sails: Storsejl, Mesan & Genoa - Nye Garmin instrumenter inkl. stort Vision søkort - Nyt Jabsco Quiet Flush eltoilet og alle toilet slanger skiftet - Vandslanger vandsystem skiftet inkl. ny Jabsco par max 4 trykvandspumpe - Ny Vandvarmer Sigmar 40L - Nye hynder i salon og hynder i for- og agterkahyt renset - Ny kompressor i køleskab inkl. service - Ny Webasto varmer m/fjernkontrol til mobiltlf. - Tæpper renset 2021 - Nye fendere, Flagspil inkl. YF, Pærer skiftet til LED, Løbende rig skiftet, - Nyt Barigo:  Steel quartz baro/termo/hygro ø160, Steel quartz ur ø160, Tempo quartz ur ø85 - Nyt skind monteret på rat ude + nyt rat i styrehus Båden er vandslebet, poleret og UV forseglet juni 2021. Se båden hos ShipShape i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information om denne dejlige båd.
 • SOLGT Cornish Shrimper 19 er en båd med klassisk styling, der appellerer til sejlere i alle aldre. Byggekvaliteten er i top og har fået ry som den bedste britiske Gaffer produktion nogensinde. Der er bygget over 1100 Cornish Shrimpers siden 1979, hvor de originale både stadig sejler over hele verden. Det selvdrænende cockpit er rummeligt og om læ er der 3-4 sovepladser. Denne Shrimper 19 har kun haft én ejer og er med camping Gaz brænder samt ubrugt Porta Potti toilet. En lav køl 0,46/1,22 m og hæve/sænke køl muliggør sejlads til områder med lavt vand. Båden kan trailes. Båden er sejlklar og er forsynet med div.: komplet rig med mast , bom, gaffel, stag/vaner, sejl fra 2009 (storsejl med 2 reb, rullefok, skøder, blokke, fald, kicking strap, kompas, motorbeslag, 4 stk. fortøjninger, 4 stk. fendere, vinterpresenning, anker m/kæde og trosse samt cockpithynder. Påhængsmotor Honda 5hk. Se båden på ShipShape salgsplads. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.
 • SOLGT Denne smukke og velsejlende X-43 er yderst velholdt og rigtig godt udstyret. Båden er fra 2008 har haft to ejere og er igennem årene blev vedligeholdt udover det sædvanlige. Nye sejl fra 2015 og med en lang række ekstra: mørkeblåt skrog, lav køl 190 cm, stålramme til køl, nedfældbar bovpropel m.m. Om læ er båden apteret i teak og står helt igennem rigtig flot.
 • Dejlige og hurtig X-99 til salg med en lang liste af udstyr: Sejl/rig Ny mast og rig fra John Mast i 2015, Trænings-/tursejlads; Genua x 2 Fok I og Fok II (rebbar stormfok); Spiler, Max; Racingsejl: Storsejl, North Sails XM2; Genua, Elvstrøm Fok, Spiler, Spilerstage Navigation Garmin x 2 Maxi GNX 120" display 2015; Kompas, 2 x magnetiske Suunto med lys; Garmin GPS-map 720 kortplotter; 2013 Vindinstrument; Garmin GMI 10 Log og Ekkolod; Selvstyrer Raymarine ST2000; 2012 Windex med lys Dæk/cockpit Anker m. blytov Cockpitbord ekstra stort; 7-8 personer Cockpittelt Spil; ST Badestige; LED Lanterner Om Læ Gaskomfur med 3 blus; Køleboks; Batterilader, fuldautomatisk 15-20amp Landstrøm - 230 V stik; Nye hynder  2015 (salon og ryglæn); Motor BUKH DV 8/8HK motor, nyrenoveret 2020; Gori Foldepropel Andet: Div. tovværk, Fortøjninger, Fendere, Brandslukker Se båden på ShipShape salgsplads. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information.