Både til salg

Vi vejleder og hjælper dig med at sælge eller købe båd, så din handel bliver tryg og sikker, og sikrer en succes og god oplevelse for både køber og sælger. Vi har igennem årene solgt et stort antal lystbåde i alle størrelser. Alene i år tyder meget på, at dette bliver vort bedste år og der er stadig så stor interesse, at vi nu står og mangler både til salg… vi søger derfor både til salg.

ShipShape har befundet sig i Rungsted Havn i mere end 40 år. Køb og salg af nye og brugte både i Danmark og udlandet har været omdrejningspunktet i alle årene. Vi står klar med professionel og kompetent rådgivning. Vores stærke beliggenhed nord for København gør det nemt at komme og besøge os.

 • Bavaria 36 Holiday med 3 kahytter fra 1999 er en særdeles velsejlende og god båd. Om læ rigtigt fint apteret med masser af træ, langsgående pantry i bagbord og stor U-sofa omkring stort salon i styrbord side. En pæn stor owners kahyt i stævnen og to fine ekstra kahytter agter. Kortbord og toilet midtskibs. Båden er løbene blevet passet og vedligeholdt. Sejlende er relativ nye og sejldrevs membranen er skiftet i 2018. Båden er klar til overtagelse. Båden ligger i Skovshoved Havn. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Moms betalt / EU VAT paid
  Swift Trawler 44 er en moderne og gennemtænkt båd. Denne "Trawler by Beneteau" er hurtig
  og yderst sødygtig, designet til havcruising. Hun er sødygtig og hendes konsekvente energieffektivitet 
  gør hende til førende i sin kategori. Båden er designet til at øge boligarealet med masser af lys. 
  Interiøret er gennemtænkt med forskellige funktioner. Der er et stort antal opbevaringspladser. 
  Kahytterne ligner værelser og sofaen i salonen kan nemt konverteres til seng. 
  Mahognitræværket tilføjer et klassisk, men moderne touch og skaber en varm atmosfære.
  Uanset hvilke tanker du har om langdistance-cruising og uanset destinationen, er Swift Trawler 44 overraskende alsidig. En velafbalanceret båd som giver en unik følelse af sikkerhed og velvære. Båden er udstyret med både varme og aircondition. Båden er yderst velholdt og altid opbevaret i hal om vinteren. Ønsker du yderligere information, bedes du kontakte ShipShape Bådsalg. Båden kan besigtiges i Aalborg.
 • Sale!
  Tidligere ejet Chris Craft 28 Corsair i den smukke Heritage version. Båden er i den klassiske Midnight Blue farve og har 2 x Volvo Penta med duoprop og bovpropel med remote control for nem og enkel manøvrering. Chris Craft Corsair 28 er en stor, komfortabel og behagelig weekend cruiser, der kombinerer uovertruffen kvalitet med smukt håndværk. Heritage versionen har ekstra teak på fordækket, i cockpittet, kahytsdøren m.v. Båden er kendt for sine fantastiske sejlegenskaber og sine smukke linjer. Det er weekend cruiseren, hvor du kan nyde livet på vandet med venner og familie på 1. klasse med mulighed for en enkelt overnatning. I cockpittet er der stor L-sofa agter med lounge agtig ryg i bagbord til behagelig afslapning. Cockpitbord og wetbar med køleskab og vask.  Cockpittet er belagt med teak og førersædet er stort nok til, at to personer kan sidde ved siden af hinanden. I kahytten er der installeret et rigtigt marinetoilet og der er god plads til, at man snildt kan overnatte to personer.

  Kontakte ShipShape Bådsalg for yderligere information.

 • Moms betalt / EU VAT paid Vær' klar til sommeren i denne ultra sprøde Chris Craft 30 Corsair fra 2019 (søsat 1. gang 2021) i Heritage Edition. Med sine 2 x 300 hk 6,2 L MerCruiser V8'ere springer denne 30-fods op og planer på få sekunder. Hendes skarpe, lydhøre håndtering gør hende til en fornøjelse at sejle og det solide skrog skærer rent gennem vandet. Denne Corsair 30 er med joystick Pod-drive samt skyhook anchor, hvilket gør havnemanøvrer til en leg. Dette er den ideelle cruising båd med mulighed for overnatning og er samtidig en fantastisk båd til underholdning. Med plads til 10 personer er afslappet cruising i weekenden med familie og venner bestemt en del af denne båds repertoire. Corsair 30 har store og komfortable sæder til fører og navigatør. Adgang til den teakbelagte stævn sker gennem vindspejlet i midten.  Cockpittet er stort og mellem de to sofaer er der mulighed for at sætte cockpitbord eller omdanne dette til solseng. Ydermere er der køleskab. Under dæk er der plads til at to kan overnatte. Ligeledes er der elektrisk marine toilet under sæderne samt en lille vask. Alt sammen noget der gør en dag på vandet eller en overnatning nemt og bekvemmeligt. Bådlift til båden kan tilkøbes. Ønsker du yderligere information, bedes du kontakte ShipShape Bådsalg. Båden kan besigtiges i Espergærde.
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Cranchi 67 Sessantasette fra kr. 25.841.000 ab. værft Italien. Ny båd fra værft med hvidt skrog. Farvet skrog kan vælges mod merpris. Prisen er baseret på en værft ny Cranchi med basis udstyrspakke. Kontakt os for levering samt materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisstigninger.
  Se videoer:
  Cranchi 67 Sessantasette - The new generation flybridge yacht. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for reservation af prøvesejlads under særlige betingelser. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Cranchi 67 Sessantasette CORSA - Lanceres i 2024 Et nyt projekt tager form i Cranchi Yachts forsknings- og udviklingsafdeling. Værftet valgte projektets navn med det formål at fremkalde Gran Turismo-vibes. Den nye model kommer til at hedde Cranchi Sessantasette 67 ft Corsa. Corsa udtrykker passion, ydeevne, frihed og fremtiden. Sådanne værdier er perfekt repræsenteret af den nye yachts innovative koncept og umiskendelige kunstretning: en ukonventionel sportsfly til at opleve havet, navigationen og øjeblikke for anker på en fri og instinktiv måde. Kontakt os for levering samt materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisstigninger. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Cranchi 78 Settantotto fra kr. 37.7334.000 inkl. 25 % moms ab. værft. Ny båd fra værft med hvidt skrog. Farvet skrog kan vælges mod merpris. Prisen er baseret på en værft ny Cranchi med basis udstyrspakke. Kontakt os for levering samt materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisstigninger.
  Se videoer:
  Minbaad - Martin Rasmussen: Cranchi 78 Settantotto
  The Boat Show: Cranchi 78 Settantotto
  Cranchi 78 Settantotto er CRANCHI's flagskib og blev lanceret i forbindelse med firmaets 150 års jubilæum 2020. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for reservation af prøvesejlads under særlige betingelser. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Cranchi A46 LT fra kr. 7.456.000  inkl. moms klargjort og leveret i Rungsted Havn Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Cranchi A46 Luxury Tender NY - konfigureres efter købers ønsker. Kontakt os for detaljeret ekstraudstyrs liste samt mulig levering. Der tages forbehold for prisstigninger.
  A46 LT med Volvo Penta IPS D6 (2x485 hk) med Joystik er helt ny i Cranchi Yachts range og er en Luxury Tender på 46 fod med særpræg, der gør den ideel som Daycruiser eller som Express cruiser. Når man ser den, føler man straks en følelse af originalitet og man kan mærke styrken og skønheden i båden. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for bestilling af prøvesejlads. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk  
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit
  Pris fra kr. 1.233.000 inkl. moms klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Pris for ekstra udstyr tillægges. Kontakt os for mulig levering.
  E26 Classic er en sporty 8 m day cruiser med en unik og sofistikeret stil: en perfekt balance mellem vintage og det moderne. Den tydeligt vertikale stævn, der kendetegner bådens profil, bestemmer ved første øjekast den klassiske og sportslige karakter af denne model.Denne unikke stil gør ikke båden mindre alsidig. E26 Classic kan både benyttes som den perfekte day cruiser eller som luksus tender. Båden kan fås med eltoilet, cockpitbord, Fusion anlæg, cockpittelt, teak m.m.m. Dette er E26 Classic: unik, ikonisk, klassiker. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr samt reservation af prøvesejlads.
 • Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit
  Se videoer: Cranchi E26 Rider
                       Cranchi E26 Rider lifestyle
  Pris fra kr. 1.337.000 inkl. moms klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn.
  E26 Rider er en innovativ bowrider udstyret med påhængsmotor. Skrogets flydende linjer formidler en følelse af sportighed og elegance: en moderne klassiker med en overraskende alsidighed. Daycruiser eller luksus tender, det kan være begge. Du kan endda kalde hende en "luksus day tender". Der er masser af plads og med det rette ekstraudstyr kan du få båden med: eltoilet i seperat aflukke BB side under vindskærmen, sæder der kan omdannes til solseng, vandski/wakeboard tårn, Fusion anlæg m.m.m. Dette er E26 Rider: unik, ikonisk, klassiker. Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr samt bestilling af prøvesejlads.
 • Sale!

  Cranchi E30 Endurance (2021)

  kr. 1.769.000
  SPAR 510.000,- ift. nypris Moms betalt / EU VAT paid Cranchi E30 Endurance fra 2021 og kun sejlet 45 timer er kommet til salg grundet opgradering til større båd. Kæmpe badeplatformen med teak  og badestige med komfortable integrerede håndtag. Sæder og sofaer er Silvertex farven STORM. Solseng agter og yderligere sunlounge på fordækket. Stor C-formet sofa i cockpittet omkring stort teak cockpitbord, der hydraulisk kan tranformeres til endnu et solbadningsområde. Kahyt m/mulighed for overnatning samt separat toilet.

  Se video af båden: https://www.youtube.com/watch?v=cKlJKQ2Rlto 

  Cranchi E30 Endurance fra 2021 og kun sejlet 45 timer er kommet til salg grundet opgradering til større båd. Kæmpe badeplatformen med teak  og badestige med komfortable integrerede håndtag. Sæder og sofaer er Silvertex farven STORM. Solseng agter og yderligere sunlounge på fordækket. Stor C-formet sofa i cockpittet omkring stort teak cockpitbord, der hydraulisk kan tranformeres til endnu et solbadningsområde. Kahyt m/mulighed for overnatning samt separat toilet. De fremragende sejlegenskaber kombineres med den store bevægelighed man har rundt på båden. Højden i kabinen, komfortniveauet og de ekstremt elegante indretnings valg gør denne båd ideel til sejlads på én eller flere dage. Nypris kr. 2.279.000. Rekvirer fuld optionsliste hos: mr@shipshape.dk. Båden er klar til levering og kan ses hos ShipShape. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information. Standard: Elektrisk motorrums luge m/el kontrol, Dual batterier 2x100Ah, Vand varmer 15l, Magnetisk kompas, Cockpit bruser, Brandslukker: 1 automatisk i motorrum - 1 manuel i cockpit, Power styring og elektronisk motor kontrol, Separat rum med bruser og elektrisk marine toilet m.m.
 • Moms betalt / EU VAT paid
  Se denne båd i vandet i Danmark!
  Pris fra kr. 1.714.000 inkl. moms klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Kontakt os for mulig levering.
  Alle billeder er modelfoto. Standard farve er hvid. Båden kan bestilles i 10 forskellige farver. Merpris for malet og lakeret skrog mv. Den nye Cranchi E30 Endurance har fået blødere linjer og nye detaljer, der beriger den med hensyn til funktionalitet og elegance. Badeplatformen kan fås med teak og er mere end 70 cm længere end forgængeren. Badestigen har komfortable integrerede håndtag. Sæder og sofaer har en sportsligere, vintage stil. Mulighed for sunlounge på dækket som kan udvides med indbyggede højttalere. Stor C-formet sofa i cockpittet omkring cockpitbord, der hydraulisk kan tranformeres til endnu et solbadningsområde. De fremragende sejlegenskaber kombineres med den store bevægelighed man har rundt på båden. Højden i kabinen er på hele 182 cm, komfortniveauet og de ekstremt elegante indretningsvalg gør denne båd ideel til sejlads på én eller flere dage. Båden kan vælges i en lang række farver, som gør man kan personaliserer den som man ønsker. Båden kan fås med benzin eller diesel. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for bestilling af prøvesejlads. Standard: Elektrisk motorrums luge m/el kontrol, Dual batterier 2x100Ah, Vand varmer 15l, Magnetisk kompas, Cockpit bruser, Brandslukker: 1 automatisk i motorrum - 1 manuel i cockpit, Vand pumpe, Power styring og elektronisk motor kontrol, Elektrisk marine WC i separat rum.
 • Sale!
  SPAR kr. 160.000
  Ny Cranchi E30 inkl. moms klar til levering. Der tages forbehold for prisstigninger. Næste mulige levering af Cranchi E30 er 2024. Stor C-formet sofa i cockpittet omkring cockpitbord, der hydraulisk kan tranformeres til endnu et solbadningsområde. De fremragende sejlegenskaber kombineres med den store bevægelighed man har rundt på båden. Højden i kabinen er på hele 182 cm, komfortniveauet og de ekstremt elegante indretningsvalg gør denne båd ideel til sejlads på én eller flere dage.
  Se båden hos ShipShape i Rungsted Havn. Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information samt komplet udstyrsliste. Martin +45 40286602 - mr@shipshape.dk
 • Moms betalt / EU VAT paid Cranchi M44 HT fra kr. 5.214.000 inkl. 25 % moms leveret i Rungsted Havn En super luksuriøs Hard Top cruiser med soft top, som kan rulles helt tilbage, så man får den fulde glæde i godt vejr. Et dejligt stort cockpit med stor U-sofa omkring det store teak bordder kan omformes til stor solseng.

  Båden leveres med Volvo Penta Båden Joystik kontrol der gør sejlads og havnemanøvre til den rene lethed. Om  er der to store kahytter - forkahyt med dobbelt seng og agter stor dobbelt seng, der kan ændres til to enkelte senge. Bordet i salonen kan ændres til soveplads. To toiletter med brus.

  Kontakt ShipShape Bådsalg for mere information eller for bestilling af prøvesejlads.

 • Cranchi T43 Eco Trawler EUR 510.000 Moms betalt / EU VAT paid Én ejers uhyre velholdt Cranchi T43 Eco Trawler LD fra 2016 med Volvo Penta IPS inkl. Volvo Digital Positioning System - DPS. Ønsker du den optimale live-on-board båd med masser af plads og en flybridge som i størrelse minder om en 55' fods båd er Cranchi T43 ét af de bedste valg. Den er perfekt til medium og lange sejlture eller til bare at opholde sig i. Cockpittet er dejlig stort med sofagruppe agter stort teakbord med stole samt mindre køleskuffe. Der kan åbnes helt op til det velfungerende pantry, som har alt hvad der er behov for inkl. multiovn og emhætte. I bagbord side pæn U-sofa omkring bord. Bordet kan køres ned om omdannes til extra seng til 2 personer. Styrepladsen har godt udsyn og siddeplads til to. Om læ to store og velfungerende kahytter. Forkahytten med en dejlig stor dobbeltsent og gode skabe i siderne samt eget toilet og bad. Agterkahytten også med en dejlig stor dobbeltseng. Endvidere er der stor sofa samt et lille arbejds-/make-up bord med puf i agterkahytten. I stævnen findes to solmadrasser samt lille og hyggelig sofa. Denne Cranchi T43 2-kahyts version står som næsten ny og er alle årene blevet serviceret løbende af aut. Volvo Penta servicefirma og stået i hal om vinteren (regninger forefindes). Cranchi T43 Trawler har vundet titlen "Boat of the Year" i motorbåde op til 45 fod. Den repræsenterer en ny æra i dette segment af både med dens designkoncept og dens ydeevne i navigation. En meget æstetisk og elegant indretning med lige linjer, hvor lyset dominerer og med masser af god plads.  Ejeren har efter levering installeret 2 x Eberspächer 12V oliefyr model D5 (kr. 60.000); Flexiteek på luger i front, mellem solsengene i stævn samt badeplatform og cockpit (kr. 150.000); Køleskab (opgraderet), køleskuffe i cockpit, wifi, vindmåler m.v. (kr. 30.000) samt Volvo Penta Dynamic Positioning System - DPS (ca. kr. 280.000) = I alt kr. 520.000. Nypris på tilsvarende båd i 2023 er ca. kr. 7,6 mio. Se båden i Bogense. Kontakt ShipShape Bådsalg for yderligere information. ENGLISH A meticulously maintained Cranchi T43 Eco Trawler LD from 2016 with Volvo Penta IPS including Volvo Digital Positioning System - DPS. If you are looking for the optimal houseboat with plenty of space and a flybridge that reminds of a 55-foot boat in size, the Cranchi T43 is one of the best options. It is perfect for medium and long sailing trips or simply for lingering. The cockpit is pleasantly large with a seating area in the stern, a large teak table with chairs, and a smaller cool box. The functional pantry, which includes all modern conveniences including a multi-oven and extractor hood, can be opened. On the port side, you will find a nice U-shaped couch with a table in the middle. The table can be lowered and converted into an additional bed for two people. The helm offers a good view and seating for two people. On the leeward side, there are two large and functional cabins. The forward cabin has a large double bed and good cabinets on the sides as well as its own toilet and bathroom. The aft cabin also has a large double bed. In addition, there is a large sofa and a small work/make-up table with a stool in the aft cabin. In the bow, there are two sun loungers and a small, cozy sofa. This Cranchi T43 2-cabin version is almost like new and has been continuously maintained by an authorized Volvo Penta service company over the years and stored in a hall in winter (receipts available). The Cranchi T43 Trawler has won the title "Boat of the Year" in the motorboats up to 45 feet category. It represents a new era in this segment of boats with its design concept and navigation performance. A very aesthetic and elegant interior with straight lines, dominated by light and with plenty of space. The owner installed 2 x Eberspächer 12V oil heaters model D5 (€ 8,000); Flexiteek on the hatches at the front, between the sun loungers in the bow as well as on the bathing platform and in the cockpit (€ 20,000); refrigerator (upgraded), cool box in the cockpit, WLAN, wind gauge, etc. (€ 4,000) as well as the Volvo Penta Dynamic Positioning System - DPS (approx. € 37,333) = a total of € 69,333. The new price for a comparable boat in 2023 is approximately € 1.013 million. The boat can be viewed in DK-5400 Bogense, Denmark. Contact ShipShape Boat Sales for more information. DEUTSCH Ein äußerst gut gepflegter Cranchi T43 Eco Trawler LD aus dem Jahr 2016 mit Volvo Penta IPS inkl. Volvo Digital Positioning System – DPS. Wenn Sie das optimale Wohnboot mit viel Platz und einer Flybridge suchen, die von der Größe her an ein 55 Fuß Boot erinnert, ist der Cranchi T43 eine der besten Optionen. Es ist perfekt für mittlere und lange Segeltörns oder einfach zum Verweilen. Das Cockpit ist angenehm groß mit einer Sitzgruppe im Heck, einem großen Teaktisch mit Stühlen und einem kleineren Kühlfach. Die funktionelle Pantry, die alle modernen Bequemlichkeiten inklusive Multiofen und Dunstabzugshaube enthält, kann geöffnet werden. Auf der Backbordseite finden Sie eine schöne U-förmige Couch mit einem Tisch in der Mitte. Der Tisch kann abgesenkt und in ein zusätzliches Bett für zwei Personen umgewandelt werden. Der Steuerstand bietet eine gute Sicht und Sitzplätze für zwei Personen. Auf der Leeseite befinden sich zwei große und funktionelle Kabinen. Die Vorderkabine verfügt über ein großes Doppelbett und gute Schränke an den Seiten sowie ein eigenes WC und Bad. Die Achterkabine hat auch ein großes Doppelbett. Darüber hinaus gibt es ein großes Sofa und einen kleinen Arbeits-/Schminktisch mit Hocker in der Achterkabine. Im Bug gibt es zwei Sonnenliegen und ein kleines, gemütliches Sofa. Diese Cranchi T43 2-Kabinen-Version ist fast wie neu und wurde über die Jahre kontinuierlich von einem autorisierten Volvo Penta Serviceunternehmen gewartet und im Winter in einer Halle gelagert (Belege vorhanden). Der Cranchi T43 Trawler hat den Titel "Boot des Jahres" in der Kategorie Motorboote bis 45 Fuß gewonnen. Es repräsentiert eine neue Ära in diesem Segment von Booten mit seinem Designkonzept und seiner Navigationsleistung. Eine sehr ästhetische und elegante Einrichtung mit geraden Linien, dominiert vom Licht und mit viel Platz. Der Eigentümer hat nach der Lieferung 2 x Eberspächer 12V Ölheizungen Modell D5 (€ 8.000); Flexiteek auf den Luken vorne, zwischen den Sonnenliegen im Bug sowie auf der Badeplattform und im Cockpit (€ 20.000); Kühlschrank (aufgerüstet), Kühlfach im Cockpit, WLAN, Windmesser usw. (€ 4.000) sowie das Volvo Penta Dynamic Positioning System – DPS (ca. € 37.333) installiert = Insgesamt € 69.333. Der Neupreis für ein vergleichbares Boot im Jahr 2023 beträgt ca. € 1,013 Mio. Das Boot kann in DK-5400 Bogense, Dänemark besichtigt werden. Kontaktieren Sie ShipShape Bootverkauf für weitere Informationen.    
 • Cranchi Z35 fra kr. 3.443.000 inkl. 25 % moms leveret i Rungsted Havn. Ny båd fra værft med hvidt skrog. Farvet skrog kan vælges mod merpris. Prisen er baseret på en værft ny Cranchi med basis udstyrspakke. Kontakt os for materiale på standard udstyr samt omfattende og luksuriøst ekstraudstyr.
  Virtual tour: Cranchi Z35
  >> link til båden Cranchi Z 35 er en vidunderlig og super lækkert indrettet Cruiser for familien, der ønskes luksus og lækre detaljer. Hver detalje om bord peger på kvalitet, sikkerhed, bekvemmelighed og komfort. Nem at håndtere, hurtig at komme ind og ud af havnen med, selvom du kun har få timer til rådighed og også perfekt til cruising med både familie og venner. Fordi det er en fantastisk båd. Hver dag. Cockpittet har en U-formet sofa, som kan konverteres til solomrdåde. Mulighed for solmadrasser på stævn. Wetbar i styrbord side. Under dæk to stor kahytter. Midtskibs køkken med opholdsområde der fungerer som spiseplads eller kan konverteres til en dobbeltseng. Badeværelset er også udstyret med et brusebad. Båden kan prøvesejles på Cranchi's testcenter 1 time  fra Venedig. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Moms betalt / EU VAT paid Video: https://www.youtube.com/watch?v=w4hU-JWsOjE&t=2s  – INSTINCTIVE SAILING – Ny Dufour 32 – Pris fra kr. 1.344.000 i Easy version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. En innovativ 32 fods sejlbåd fyldt med intelligente funktioner MODERNE LINIER Dufour 32 er udviklet i samme ånd som alle de nyeste modeller i Dufour-serien, til at være en sporty, innovativ yacht, der er nem at håndtere, både med besætning og single hand. Ligesom sin forgænger tilbyder båden fremragende sejl præstationer. Alle rum er blevet fuldstændigt redesignet for at skabe en volumen, der sjældent er set på en båd af denne størrelse, og frem for alt et væld af legende og intelligente anvendelser. For første gang på en 32-fods sejlbåd kan du nu nyde et område til solbadning bagenden … i læ af en stofskærm, der kan justeres på et øjeblik. Den oppustelige og aftagelige badeplatform til cockpittet foldes ned for at fuldende dette store venlige rum, og tilbyder dig komforten fra en meget større yacht. Med ønsket om altid at tilbyde den størst mulige mængde udvendig plads, er der nu en rorpind, der kan foldes sammen, så du kan drage fordel af denne plads, men alligevel garanterer dig en uforlignelig manøvredygtighed til enhver tid. Båden fås både i Easy og i Performance version. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/luxury-boats/dufour-32/ Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 37 – Pris fra kr. 1.629.000 i Easy version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. – INSTINCTIVE SAILING – Dufour 37 er den eneste yacht i denne størrelse, der tilbyder så mange opholdsrum ombord. Takket være optimeret volumen og en stævn designet til større volumen forskibs, tilbyder Dufour 37 en meget rummelig forkahyt med fremragende frihøjde. Uanset om det er en version med tre eller to kahytter med stort badeværelse, er interiøret i denne model badet i lys takket være de store centrale skrogvinduer. Dufour 37 nyder godt af de store innovationer, der har gjort Dufour 470 til en succes: Bovsprydsplatformen, de store dæksluger og skrogvinduer og layoutet af ​​alt udendørs, der gør det nemt at komme rundt på dækket. Du vil også nyde et større cockpit end på andre både af denne størrelse. Ombord på denne nye model er der som på alle de nyeste modeller i sortimentet lagt vægt på udeliv. Se mere - https://www.dufour-yachts.com/en/luxury-boats/dufour-37/ Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Sale!

  Moms betalt / EU VAT paid / Kan leveres momsfrit Se video: https://www.youtube.com/watch?v=jzjVIhd6nSY

  Fabriksny Dufour 390 Pris 2.729.000

  SPAR kr. 405.000. på vor udstillings Dufour 390. Nypris kr. 3.134.000 inkl. ekstraudstyr.

  Dufour 390 - 3 kahyts Comfort version med lys eg om læ. Europe Ambience. Båden har næsten alt i udstyr med bla. navigation fra Raymarine (Autopilot, kortplotter, log ,vindmåler, ekkolod og VHF), Selvslående fok, sprayhood, Ankerspil - Varme installeret - Cockpit Telt - Opgraderet 50 hk Volvo Penta - Nedfældbar bovpropel - Barbecue m/vask + grill agter - Kunstteak m/lys grå fuge i cockpit + badeplatform - 4 spil (heraf ét elspil) - Stor badeplatform m.m.m.

  Forskningen, der ligger til grunde for den nye Dufour 390, har ført til optimering af forholdet mellem den maksimale navigationseffektivitet og behovet for stadig at tilbyde større og bedre udnyttelse af den indvendige. Det nye skrog, bred og planende, er særligt velegnet til downwind betingelser. Sejlegenskaber er dog fortsat gode ved upwind strækkene pga. den nye overordnede fordelingen af skrogets volume. Store skylights giver masser af lys i de rummelige kahytter og i salonen. Se båden på ShipShape salgsplads. Kontakt ShipShape for yderligere information.
 • Dufour 41 – NEW

  kr. 2.642.000
  Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 41 – Pris fra kr. 2.642.000 i Easy version inkl. Comfort pakke klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. EN INNOVATIV YACHT PÅ OVER 12 METER Dufour 41 er designet med et nyt look, der fokuserer på udendørslivet ombord. Ombord på denne cruising yacht, der er over 12 meter lang, er cockpitvolumen sammenlignelig med en meget større båd. Lanceringen af denne båd er Dufour-værftet gået et skridt videre og garanterer fantastisk sejlads takket være knowhow og erfaring fra et værft, der har sejlads som passion. Dufour 41 markerer den nye Vintage, der bringer modernitet, rigeligt lys og mange innovationer, alt imens Dufour-mærkets DNA bevares. Vælg mellem tre versioner: "Easy" / "Ocean" / "Performance". Tre versioner, to indvendige layouts og to atmosfærer. Denne nye luksus sejlbåd tilbyder en bred vifte af tilpasningsmuligheder, der passer til alle sejlstile. Der kan endvidere vælges forskellige pakker alt efter ønsker: Adventure, Ocean eller Performance,

  https://www.dufour-yachts.com/fr/yachts-de-luxe/dufour41/ 

  Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Moms betalt / EU VAT paid Se video: https://www.youtube.com/watch?v=inakFGrO0Q4 Ny Dufour 430 – Pris fra kr. 2.727.000 i basis version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for mulig levering. Vælg interiør, indtræk og en lang række udstyr, så båden bliver præcis, så den passer til dig. Rekvirer komplet udstyrsliste og prisliste. Dufour 430 Grand Large  er et resultat af et intenst samarbejde mellem arkitekt Umberto Felci og Dufour Yachts 'Design Office. Det er lykkes at forføre sejlads entusiaster med en excellent, hurtig og rummelig yacht med ultimativ komfort. Denne 13-meter yacht er blevet redesignet for at optimere plads om bord, uden at gå på kompromis. Sejlere vil sætte pris på den lette håndtering, den selvvendende fok og den optimale motorstyring. Ingen sejler entusiast kan modstå denne yachts majestætiske udseende med sit nye skrog og dæk design. Ren komfort om læ med forbedret komfort, herunder køkken fortil og en rummelig master kahyt. Mange lækre detaljer når det gælder om at skabe den perfekte afslapning op bord med udvendig barbeque (grill, vask og køl), store og solbadnings sæder og et bredt agterspejl. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-430 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Moms betalt / EU VAT paid Se fuld præsentation >>  Se video >> Ny Dufour 470 – Pris fra kr. 3.311.000 i Easy version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for mulig levering. MEGET mere end en sejlbåd. Vælg mellem EASY, OCEAN eller PERFORMANCE version. Dufour har skabt morgendagens sejlbåd. Dufour 470 er et resultat af et intenst samarbejde mellem Felci Yachts Design og Dufour Yachts Design Office. En 47' fod, som er både smukt designet og højtydende. Dufour 470 kombinerer både Dufours know-how og brandets ønske om at være innovativ. Denne model, i tråd med sin forgænger, nyder gårdens DNA, men den tilbyder en kant af modernitet. Dens skrog design og dens flydende layout gør det allerede til en ikonisk sejlbåd. Moderne, enkel og elegant gør den allerede til en ny "klassiker". Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/luxury-boats/dufour-470 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 530 – Pris fra kr. 4.008.000 i Easy version klargjort og leveret i vandet i Rungsted Havn. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske. Kontakt os for levering. INNOVATION PIONEER Dufour 530 er den ultimative fusion af to verdener - Cruising og Performance. Vælg mellem EASY, OCEAN eller PERFORMANCE version. Alle tre med uforlignelige sejlegenskaber til forskellige behov. Dets autentiske racerskrog er udviklet ud fra en ud fra Performance serien, men er designet med cruising i tankerne. Komfort er nøglen, så båden har kombineret de vigtigste Grand Large egenskaber med et åbent, sikkert og fuldt udstyret dæk plus en række nye innovative løsninger i form af  tre helt forskellige manøvreringslayouts, et cockpit med helt nye funktioner, et revolutionerende bimini-koncept og smuk æstetik. Dette er en meget rummelig og elegant sejlbåd. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/yachts/dufour-530 Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.
 • Moms betalt / EU VAT paid Ny Dufour 56 – Pris fra kr. 4.857.000 i Comfort version ab værft Frankrig. Der skal tillægges diverse ekstraudstyr efter ønske samt levering og rigning. Kontakt os for levering. Flagskibet Dufour 56, er synonymt med luksus og komfort og er en fantastisk yacht der opfylder de strengeste krav. Denne elegante, moderne 17 meter sejlbåd med sine dynamiske linjer indikerer luksus. En fremragende sejlbåd, der skubber grænserne for innovation. Dufour 56 fremtræder med et ekstremt afbalanceret skrog med en kraftig aftræksdel, et reduceret fugtet overflade og tilbehør, der er perfekte til cruising. Dens høje ballastforhold og skrogstabilitet gør det muligt for yachten at støtte en kraftig rig uden at gå på kompromis med komfort og sikkerhed om bord. Sejlplanen blev udviklet for at sikre maksimal ydeevne med minimal indsats. Se mere: https://www.dufour-yachts.com/en/luxury-boats/dufour-56/ Kontakt ShipShape for yderligere information og priser på ekstraudstyr.

Titel

Go to Top